Model/varenr.: 811542

Stabilotherm Grillpande

Den originale STABILOTHERM grillpande eller camperpande - fin og flad til grillning og ristning over åben ild og et sammenklappeligt håndtag lavet af bøgetræ.

279,00 DKK

Den originale STABILOTHERM grillpande eller camperpande - fin og flad til grillning og ristning over åben ild og et sammenklappeligt håndtag lavet af bøgetræ.
Med en diameter på 33 cm er det den, den rigtige størrelse for en til to personer. Vores pander har et lidt tykkere materiale end mange andre pander (ca. 3 mm væg) og er ikke rustfast. Panderne er smedet fra pladestål i Sverige og kan modstå meget høje temperaturer - hvilket gør dem ideelle til madlavning over åben ild. Du kan tilberede kød, fisk og vildt på grillpanden - men du kan også tilberede fx fladbrød. Grøntsagsgryder bliver meget velsmagende, da den svage krumning gør at STABILOTHERM grillpanden fungerer som en flad wok, stegk i midten med fedt og træk den derefter til kanten til madlavning ...... et lækkert måltid til 2-3 personer.

Et tip: der er jute- eller stofbæreposer på mange markeder for et lille budget - find det rigtige, og dit udstyr bliver ikke snavset fra grillpanden

Før du bruger gryden første gang, skal du varme den op brænde den af med fedt - gentag denne procedure et par gange og tag også masser af fedt, første gang du tilbereder mad. Vores pander bliver kun rigtig gode efter længere brug - patinaen skal dannes af forbrændt fedt. Patina sikrer, at der kræves lidt fedt ved steging, og at rengøringen gøres lettere. Patina skaber en naturlig non-stick effekt og en lækker aroma i vores pander. - nogle prøver er lidt rustne - dette forsvinder efter bagning; så der er ingen grund til klage!

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på