Warne Maxima QD montager

Pris fra
1.499,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e)

Warne Maxima-montager har vist sig at være de stærkeste ringe på markedet. Det lodrette splitdesign giver robust enkelhed og nem installation.

Beskrivelse

Warne Maxima-montager har vist sig at være de stærkeste ringe på markedet. Det lodrette splitdesign giver robust enkelhed og nem installation. Amerikansk kvalitet og præcision til en overkommelig pris gør Warne Maxima kikkert montager til de bedste i deres klasse.

Maxima QD-ringene har det unikke Warne-indeks-kompatible håndtagssystem, som giver brugeren mulighed for at fjerne optikken fra riflen og derefter sætte den på igen uden tab af nul samt tillade, at placeringen af ​​armen indekseres, når ringene er fastgjort. til baserne. Når håndtagene er spændt, skal du blot trække i håndtaget, dreje det til det ønskede sted og derefter lade det klikke på plads.

Når det bruges på alle Warne Maxima-baser af stål, garanterer vi, at du nulstiller nøjagtigheden, når du fjerner og monterer optikken igen. Maxima QD-ringe er også unikke for branchen og har en firkantet kontrolnøgle til rustfrit stål. Dette sikrer en positiv rekylindgrebsflade på tværs af hele overfladen af ​​rekylspalten i basen. Kontrolnøglen til rekyl garanterer, at ringene ikke forskydes eller bevæger sig under hård rekyl, og beskytter også mod peening eller svingning, når de monteres på aluminiumsfundamenter.
De færdige ringe er samlet med fire Torx-stil T-15 topskruer til styrke og holdbarhed.

Vend tilbage til nul garanteret, løsn hurtigt og sæt Maxima QD ringene på igen uden tab på nul.
Firkantet rekylkontrolnøgle til positiv indgreb mellem ring og base.
Håndtag, der kan indekseres, muliggør placering af armene i den ønskede position.
Ringe monteres sikkert rundt om anvendelsesområdet ved hjælp af 4 Torx-stil T-15 topskruer.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på