Pulsar XQ Trail (50)

24.595,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: TrailXQ50

XQ50   Specifikationer Sensor: 640x480 @ 17 µm Forstørrelse: 1.6 ... 12.8x (smooth zoom) Detections afstand: 1800 m Wi-Fi modul: integretet Video / lyd optager: integreret XQ38Specifikations Sensor: 384x288 @ 17 µmMagnification: 2.1 ... 8.4x (smooth zoom)Detection range: 1350 mWi-Fi module: integratedVideo / sound recorder: integrated

Beskrivelse

Bemærk! sælges uden montage

 

 
Bedste billede
 
Variabel forstørrelse
En kølelegeme, der er placeret på enhedens krop, forhindrer effektivt varmeopbygning fra sensoren og andre komponenter, samtidig med at temperatur- og støjfølsomheden reduceres betydeligt, især mellem kalibreringer. Trail modellerne omfatter variabel forstørrelse, op til 8x afhængigt af model og har både 2x trin og glat gradueret forstørrelse for et virkelig optimal, tilpasset synsfelt.
 
Høj billedfrekvens
 
Detektionsafstand op til 1800 m
Ved en høj opdateringshastighed på 50 Hz giver Trail en behagelig visning under dynamisk hurtig bevægelse. Afhængigt af model registrerer Trail termiske kikkerter opfanger varmebilleder op til 1800 meter væk
 
Høj modstan mod høj rekyle
 
3  Profiler / 15 Afstande
Trail har ekstraordinært høj stødmodstand, der er i stand til at håndtere en høj rekyle, op til .375-cal., Herunder softgun og luftvåben. Gem tre individuelle skydevåben / ammunition nulstillingsprofiler, herunder forskellige reticles, i op til fem afstande, i sporets hukommelse. Zoom nulstøtte sikrer nøjagtige nulpunkts nøjagtigheder.
 
10 Elektroniske sigtekorn
 
Billede-i-billede indstilling
Et komplet sortiment af digitalt viste sigte-løsninger sikrer hurtig mål sigte og et rigt kontrasterende synsbillede. Vælg mellem en række reticle mønstre, farver og lysstyrke indstillinger. Picture-in-Picture forbedrer nøjagtigheden ved at give et forstørret billede af reticleområdet øverst på displayet. Med kun 1/10 af displayområdet forbeholdt PiP forbliver synsfeltet stort set uhindret til samtidig visning af PiP og FOV.
 
Indbygget video optagelse
 
     
 
Mobilvenlig (iOS, Android) med fjernbetjening og live internet streaming
  Optagelse af stillbilleder og video er problemfrit med Trail's indbyggede videooptager. Billed- og videoindhold opbevares internt og kan nemt overføres til pc / laptop via kabelforbindelse eller Wi-Fi.   Højdepunktet i Trail er muligheden for at linke via Wi-Fi enheden med Android og iOS-baserede mobilenheder ved hjælp af gratis mobilprogram Stream Vision. Stream Vision-softwaren forbinder enheden med Android / IOS-mobilenhed (smartphone eller tablet), som gør det muligt at modtage optagelser i realtidstilstanden, for at betjene fjernbetjeningen fjernet med din smartphone samt at streame det billede, der er taget af enheden online til Youtube.
 
Indbygget accelerometer / gyroskop
 
Hurtigt skift B-Pack strømforsyninger
Et indbygget accelerometer / gyroskop forbedrer nøjagtigheden ved præcist at identificere skrå og vinkler større end 5 ° med en pil, der angiver retningen og graden af lateral vipning. Øgede vinkler betegnes med yderligere pil. Endvidere kan Trail indstilles til automatisk slukning, når du hviler den i en ikke-optagelsestilling. Enhedsoperationen kan være deaktiveret, når den lodrette vinkel er større end 70 ° eller den horisontale vinkel er større end 30 °. Accelerometerfunktionen kan midlertidigt deaktiveres for fortsat brug i for store vinkler. Trail indeholder en progressiv, autonom B-Pack strømforsyning, der består af en hurtig afmonteret, genopladelig IPS5, 5.2A-h batteripakke designet til levering over 8 timer. af drift ved maksimal tilstand. Højdrevne IPS10-batteripakker er også tilgængelige og giver en perfekt strømforsyning uden strøm.
 
Stadiametrisk afstandsmåler
 
     
 
Vandtæt
Baseret på anslåede højder af observerede objekter gør det stadiametriske intervalfinding reticle at bestemme præcise afstande hurtigt, let, pålideligt og gentageligt. IPX7 vandtæt beskyttelse sikrer, at traileren virker perfekt i vådt vejr, selv under kraftig regn, snefald og nedsænkning i 3 fod vand i op til 30 minutter. (IEC 60529).
 
Bredt udvalg af driftstemperaturer
 
Fuldfunktionel trådløs styring
Med en frostbestandig AMOLED-skærm er Trailens termiske billedsynt designet til at levere fejlfri ydelse i et ekstremt temperaturområde på -25 ° ... + 50 ° С. Den ergonomiske, trådløse fjernbetjening med indkoderhjul sætter hele sporet af trailens evner lige ved hånden for behagelig, praktisk og praktisk håndtering.
 
Skærm sluk tilstand
 
Brugervenlig interface
Under korte perioder med inaktivitet og bedre batteri levetid, kan skærmen slukkes uden at afbryde andre driftsfunktioner. Brug af Display Off betyder en meget hurtigere genstartstid, når du har brug for det mest. Trail er designet med lethed i tankerne. Brugerfeedback har resulteret i den mest venlige grænseflade til dato, komplet med en letlæsbar, ikondrevet, alfanumerisk statuslinje nederst på displayet. Interne menupunkter og muligheder vises også på et kontrasterende gradientsubstrat, så du kan holde øje med indstillingerne uden at miste dit mål.
 
Opdaterbar software  
Til første opsætning og yderligere opdateringer sikrer den iOS og Android-kompatible Stream Vision App, at de nyeste versioner af Trail-software er tilgængelige.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på