Black laser ekstra pære 850nm

249,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: sal02_850nmpaere

Ekstra pære IR 850nm
Til dig der vil have FULD styrke på din Black Star Laser lygte
Jager du på marker eller steder med afstande over 100m, så

Beskrivelse

Introduktion til vores kraftfulde Ekstra 850nm IR LED Pære!

Hvis du kræver det allerbedste fra din Black Star Laser IRlygte, behøver du ikke lede længere. Vores Ekstra 850nm IR LED Pære er din billet til en enestående lysstyrke og ydeevne.

Er du en dedikeret jæger, der bevæger dig rundt på store marker eller navigerer i terræn med afstande på over 100 meter? Hvis ja, så er dette opgraderingen, du har ventet på.

Vigtigste funktioner:
✅ Uovertruffen Belysning: 850nm bølgelængde udsender en infrarød lysstråle, der er perfekt til synlighed på lange afstande uden at skræmme vildtet eller tiltrække uønsket opmærksomhed.

✅ Udvidet Rækkevidde: Med denne ekstraordinære IR LED pære vil du forlænge din Black Star Laser lommelygtes rækkevidde og sikre, at du kan spotte og identificere mål på utrolige afstande.

✅ Taktisk Fordel: Opnå en afgørende fordel i nattens operationer, overvågning og jagtsituationer, og gør hver mission til en succes.

✅ Nem Installation: Opgrader din Black Star Laser IRlygte problemfrit. Skift blot din nuværende pære ud med vores Ekstra 850nm IR LED Pære og nyd den øgede ydeevne øjeblikkeligt.

✅ Overlegen Holdbarhed: Fremstillet af materialer af høj kvalitet er denne IR LED pære bygget til at modstå de hårdeste forhold og sikre, at den holder i lang tid.

Kompromitter ikke din udstyr, når du kan få det bedste. Hæv din Black Star Laser lommelygte til sit fulde potentiale med Ekstra 850nm IR LED Pæren. Udløs mørkets kraft og erobr natten som aldrig før!

Bestil din nu og oplev forskellen. Oplys din vej til succes!

 

Hvordan gør du

Opgradering har aldrig været nemmere! Med vores innovative design kan du nu skifte pæren i din lommelygte ved blot at skrue linsen af. Det er så simpelt som at skrue den gamle pære ud og sætte den nye i. Ingen besværlige værktøjer eller tekniske færdigheder er nødvendige.

Med denne brugervenlige proces vil du have din lommelygte klar på ingen tid. Du behøver ikke længere bekymre dig om besværlige pæreskift eller tidskrævende vedligeholdelse.

Gør dig klar til at opleve bekvemmelighed og effektivitet på et nyt niveau. Skru linsen af, skift pæren, og du er klar til handling på et øjeblik. Så enkelt er det!

 

 

NB.
passer også til Nieload LIR-S+ 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på