Beskyttelses kuffert aluminium med skum indlæg

250,00 DKK
448,00 DKK
Du sparer: 198,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: b001_alukuff

Aluminiums kuffert til opbevaring og beskyttelse af dit udstyr.

Låsbar aluminiumskuffert – den perfekte løsning til sikker opbevaring og transport af dit natudstyr.

Beskrivelse

Låsbar aluminiumskuffert – den perfekte løsning til sikker opbevaring og transport af dit natudstyr.

Denne robuste og pålidelige aluminiumskuffert er designet til jægere og outdoorentusiaster, der har brug for en sikker og praktisk måde at opbevare deres værdifulde udstyr på. Kufferten er ikke kun holdbar, men også let, hvilket gør den nem at tage med på dine eventyr, uanset om det er til skoven, fjeldet eller skydebanen.

Kuffertens udvendige mål på 37,5 x 29 x 16 cm og indvendige mål på 36 x 26,5 x 9,5 cm giver rigelig plads til at organisere dit udstyr. Indvendigt er kufferten udstyret med terningformet skum, som ikke kun beskytter dit udstyr mod stød, men også kan tilpasses nøjagtigt til dine behov. Det betyder, at du kan forme skummet præcis til din kikkert, natoptik, lommelygte eller andet udstyr, så det ligger sikkert og beskyttet under transport.

En af de store fordele ved denne kuffert er dens låsbare funktion. Med de medfølgende to nøgler kan du sikre dine værdigenstande mod uautoriseret adgang, hvilket er særligt vigtigt under våbentransport eller opbevaring af andet følsomt udstyr.

Vigtige egenskaber:

- Sikker og låsbar: Beskyt dit udstyr med den låsbare funktion og de medfølgende to nøgler, som sikrer, at dine værdigenstande er i trygge hænder.
- Robust og let design: Aluminiumskufferten er både stærk og let, hvilket gør den ideel til både transport og opbevaring.
- Tilpasningsbar beskyttelse: Det indvendige terningformede skum kan nemt tilpasses, så dit udstyr ligger perfekt og er beskyttet mod stød og rystelser.
- Praktiske mål: Med udvendige mål på 37,5 x 29 x 16 cm og indvendige mål på 36 x 26,5 x 9,5 cm, får du en rummelig, men kompakt skuffert, der passer til en bred vifte af udstyr.
- Ideel til jægere og outdoorfolk: Perfekt til opbevaring og transport af natudstyr, våbentilbehør og andre værdifulde genstande, som kræver ekstra beskyttelse.

Uanset om du skal på jagt, camping eller blot har brug for sikker opbevaring, er denne låsbare aluminiumskuffert det perfekte valg. Gør din udstyrshåndtering nemmere, mere sikker og organiseret – bestil din skuffert i dag!

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på