Pulsar Krypton adapter

1.395,00 DKK
Lager:

Pulsar Krypton Quick release adapter 
Bruges til at "koble" din dagkikkert med Pulsar Krypton termiske Clip on 

Beskrivelse

Metalhus
Metaldele bruges i vid udstrækning til design og konstruktion af PSP-adaptere. Adapterkroppen er fræset af aluminiumslegering for sin høje styrke og lette vægt. Skruerne, holderclipsen og stifterne er fremstillet af stål.
Hurtig afmontering
En gevindskåret samling sikrer den stive, mellemrumsfri fastgørelse af vedhæftet fil og PSP-adapter. Adapteren med vedhæftet fil er fastgjort på linsen til dagslysoptik ved hjælp af holderklemmen. Det tager kun få sekunder at fjerne eller installere din Clipon. Designet gør det muligt at installere adapteren med frigørelsens clipsen i højre eller venstre side.
Fin placering af vedhæftnings skærm inden for synsfeltet
Placeringen af udstyrets skærm kan justeres i et optisk syn eller andet dagslysoptik synsfelt ved hjælp af en specielt designet mekanisk del. Observation bliver komplet, informativ og glat.
Indsæt ringe
En af de indsatsringe, der følger med enheden, skal indsættes i adapteren, inden den monteres på linsen på en optisk dagslysindretning (pletskærm, kikkert eller syn). Valget af ring bestemmes af den ydre diameter af linsen på den optiske enhed. De støbte plastringe giver blid kontakt og en jævn pasform med dagsoptikken og forbedrer pålideligheden og integriteten af monteringen.
Tolerance over for ekstreme temperaturer
Høje temperaturforskelle påvirker ikke adapterens funktion eller ydeevne. Adapteren kan betjenes pålideligt under svære frostforhold uden justeringer, når den installeres indendørs.
Holdbarhed
Adapteren er designet til lang service såvel som til brug med dagslys riflescopes monteret på store kaliber jagtvåben.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på