HIKmicro Falcon termisk håndspotter

Pris fra
12.798,00 DKK
13.595,00 DKK
Du sparer: 797,00 DKK
Lager:

Hikmicro - Falcon termisk spotter

Beskrivelse

Falcon håndholdte termiske spotter:

- er udstyret med den nyeste termiske teknologi, der giver et knivskarpt billede. Det termiske billede vises på en OLED-skærm. - har et ergonomisk design og er let at betjene med én hånd. - er lavet af robuste materialer, der tåler stød og slag. - har en rækkevidde på op til 1800 meter.

 

Ultraklart billede. Imponerende detalje genkendelse
Den højere følsomhed i kombination med high definition sensor og større blændeoptik giver den bedste kvalitet, mest detaljerede og højkontrast, informative billede under alle vejrforhold.

 

1. Ekstremt høj termisk følsomhed, NETD<20mK


Høj termisk følsomhed sikrer perfekt detaljegenkendelse selv under de hårdeste vejrforhold, når objektet og baggrunden er med minimal temperaturforskel. Desuden forbedrer selvudviklet høj TCR vanadiumoxid tyndfilmsmateriale følsomheden betydeligt. De mindste detaljer af genstande og baggrunde kan let og tydeligt identificeres, dvs. dyrehår, fysiske karakteristika for han-, hun- eller drægtige dyr, grene, blade osv.

 

2. High definition termisk sensor, op til 640x512 @12μm


Udstyret med 12μm high-end termisk sensor og op til 640x512 pixel opløsning tilbyder en fremragende temperaturopløsning for at sikre det termiske billede markant skarpt og rigt kontrasterende.

3. Super stor blænde f/0.9 objektiv, 19% forbedring


Med en højtydende asfærisk germanium-linse giver den superstore blænde f/0.9 bedre mulighed for at fange temperaturstråling. Sammenlignet med f/1.0-blænden er optagelsen af temperaturstrålingsniveauet øget med 19 %. Jo større blændeåbningen er, jo mere infrarød stråling kan opfanges, og billedet bliver meget klarere.

 

 

 

 

 

4. Image Pro, forbedret selvudviklet billedbehandlingsalgoritme


Image Pro, HIKMICROs egenudviklede billedbehandlingsalgoritme, sikrer den maksimale digitale billedoptimering afhængigt af formålene og betingelserne for observation og giver højkvalitetsgengivelse af både målobjekter og baggrund.

1. Ergonomisk cylindrisk formdesign for bedre driftsoplevelse

Det kompakte og førsteklasses cylindriske design giver den perfekte driftsoplevelse. Det giver mulighed for enhåndsbetjening og er også optimeret til både venstrehåndede og højrehåndede brugere. Desuden anvender enheden blødt og hudvenligt materiale for en bedre håndfølelse.

 

2. Perfekt komponentdesign til intuitiv betjening og nem at bruge

Komponentdesignet er blevet væsentligt forbedret i henhold til brugerfeedback, hvilket er mere i overensstemmelse med behovene i brugernes reelle brugsscenarier. Knappernes arrangement er meget brugervenligt og med de forskellige former, det vil sige den trekantede, runde og firkantede form, kan hver funktion identificeres og kontrolleres intuitivt og hurtigt – selv når du har handsker på eller i fuldstændig mørke. Desuden sikrer den lydløse knapbetjening også en stille brugeroplevelse. Den manuelle fokuseringsknap med gevind gør den nemmere at betjene.

3. Robust magnesiumhus og linsebelægningsmateriale til langtidsbrug

Det robuste magnesium husmateriale forhindrer sved, regn, tåge og dug i at korrodere. Objektivlinsen anvender SDLC-belægningsteknologi, som effektivt kan forhindre ridser. Med IP67-vandtæthed er enheden designet til beskyttelse mod kraftig regn, sne eller anden nedbør, og den kan endda nedsænkes i op til 1 meter vand i op til 30 minutter. Den er perfekt til konstant og ofte hård brug.

Udskifteligt og genopladeligt batteri med høj kapacitet, kontinuerlig observation
På én batteripakke kan enheden køre op til 6 timer. Med den praktiske udskiftelige funktion kan en anden batterienhed bruges som reserve, der giver nok strøm til kontinuerlig drift. Desuden kan enhver almindelig strømbank, der er tilsluttet via en Type-C-grænseflade, bruges som ekstern strømforsyning. 

1. Langt detektionsområde op til 2600m og meget stort synsfelt op til 22m@100m

Velegnet til forskellige observationsscener, hvilket giver en betydelig fordel, når du stalker om natten over lange afstande fra et hævet skjul på en mark, eller giver et perfekt overblik i skovområde over korte afstande.

 

2. Kraftig digital zoom, op til 8x

Med 8x digital zoom kan objekter pålideligt identificeres og genkendes til enhver tid, ingen detaljer forbliver skjult, selv på store afstande.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på