Heimdal Vielle håndkikkert - 8x42 - 10x42

1.698,00 DKK
Lager:

Heimdal Vielle kvalitets håndkikkert til mange formål
livstidsgaranti
Jagt, camping, fugle overvågning etc
8x42 eller 10x42

Beskrivelse

Heimdal Vielle  8x42 eller 10x42

 

Heimdal Vielle 8X42 / 10x42 håndkikkert - din uundværlige ledsager til fantastiske eventyr og oplevelser i naturen! Uanset om du er en erfaren Jæger, naturfotograf, en ivrig fuglekigger eller bare elsker at udforske det skønne landskab, er Heimdal Vielle 8X42 / 10x42 den perfekte kikkert til at forstærke dine sanser og bringe dig tættere på naturen.

Med den danske kvalitet og design på sit højeste, er Heimdal Vielle 8X42 / 10x42 skabt til at imponere med sin præcision og skarpe billedkvalitet. Kikkertens 8 gange forstørrelse sammen med den 42 mm store objektivlinse giver dig en imponerende synsfelt og en fremragende lystransmission, der sikrer klare og detaljerede billeder selv i svagt lys.

Heimdal Vielle 8X42 / 10x42 er konstrueret med holdbarhed og ergonomi i tankerne. Den lette og kompakte konstruktion gør den nem at bære med dig overalt, mens den robuste gummiarmering beskytter den mod stød, slag og vejr påvirkninger. Grebet er behageligt og sikrer et stabilt og roligt billede, selv når du observerer i bevægelse.

Kikkerten er udstyret med twist-up øjestykker, der er ideelle til brug med briller, så alle kan nyde den fulde synsoplevelse uden besvær. Den indbyggede dioptri kompensation sikrer, at du nemt kan justere kikkerten til dine individuelle øjne for den bedst mulige synsklarhed.

Uanset om du er til udflugter i naturen, sportsbegivenheder, koncerter eller rejser, vil Heimdal Vielle 8X42 / 10x42 håndkikkert følge dig på enhver rejse og lade dig opdage de fineste detaljer, du ellers ville have gået glip af.

Tag Heimdal Vielle 8X42 / 10x42 med på dine eventyr, og oplev naturen på en helt ny måde. Din rejse mod uforglemmelige øjeblikke begynder her.

Farve Sort
Materiale aluminium
Funktioner
Livstidsgaranti.
Fuldt coatede linser BK7
Synsfelt (ft/1000Yds) 8×42: 104m. 10×42: 93m
Vandtæt
Nitrogen gasfyldt, tågetæt konstruktion.
Øjenmuslingssystem: Drej op.
Leveres med nylon etui, rem og pudseklud

Vægt 0.590 kg
Størrelse 15.5 cm
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på