Model/varenr.: DGT1425

Danish Guntech Lyddæmper

Lyddæmperen fra Danish Guntech er videreudviklet til jagt og har tidligere kun været udviklet til politi og militær.

1.998,00 DKK

inkl. levering til PostNord pakkeshop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke anhængerkurve, fodertønder, majs og sliksten)

Lyddæmperen fra Danish Guntech er resultatet af flere års udvikling af specialdæmpere til brug for særligt politi og militær, og særligt til automatiske og semi-automatiske våben. Dæmperne er efterfølgende tilpasset til brug for jagt på traditionelle jagtrifler og jagtkalibre. 

Dæmperen er opbygget omkring en stålkerne, hvor lyddæmper "huset" samt gevind er udført i stål. Dæmper-elementerne består af aluminium, som leder gasserne væk. Lyddæmperen kan i sit grunddesign adskilles for vedligeholdelse eller restauration, dette er dog ubetinget bøssemager arbejde. 

 

 

Vær opmærksom: 

Under kontinuerlig brug kan lyddæmperen blive meget varm. Enhver form for berøring frafrådes inden den har haft tid til at køle af. Efter brug afmonteres dæmperen fra riflen. Ved nedkøling efter brug, kan kondensering forsage vand i dæmperen. Efterlades dæmperen på riflen kan kondensvandet trænge ned i piben. 

Når dæmperen henlægges til opbevaring, anbefales det at overtørre den med en beskyttende olie. Vær opmærksom på at olien afbrændes ved den efterfølgende brug og kan give en smule røgudvikling. 

 

 

A7 (7mm) 223 Rem
22-250 Rem
A9 (9mm) 243 Win
30-06
308 Win
6,5x55
270 Win
A11 (11mm) 8x57
9,3x62
Tilføj anmeldelse:

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer