Delabole polstret jakke

599,00 DKK
999,00 DKK
Du sparer: 400,00 DKK
Lager:

Herre jakke med tyk polstring
- Stil og varme
- Perfekt til kolde jagtdage

Beskrivelse

Trespass Delabole-jakken – Stilfuld komfort til kolde dage

Vi har specielt udvalgt denne til jægere og friluftsmennesker, der sætter pris på både funktionalitet og stil i de kolde måneder. Jakken er skabt til at modstå det barske danske klima og er en del af vores nøje udvalgte sortiment, der lever op til de høje krav fra vores kunder.

Delabole-jakken er fremstillet i slidstærke materialer med 100% polyester yderstof, for og fyld, som sikrer en optimal varmeisolering, uden at jakken føles tung. Den justerbare og aftagelige hætte gør den alsidig til både jagtture og daglig brug i skiftende vejrforhold.

Praktiske funktioner til jægerens behov
Vi har udvalgt denne jakke til vores sortiment, fordi den har alle de funktioner, der gør den perfekt til jagt og udendørsaktiviteter. Den vandafvisende lynlåslomme på brystet og de rummelige sidelommer giver dig mulighed for at opbevare nødvendige ejendele sikkert, mens du er på farten. Sammen med den justerbare snøre i kanten og de elastiske manchetter, beskytter jakken dig effektivt mod vind og kulde, uanset hvor du befinder dig.

Egenskaber:
- Farve: Grey Marl
- Polstret jakke for ekstra varme
- Aftagelig og justerbar hætte
- Vandafvisende brystlomme med lynlås
- Rummelige sidelommer med lynlås
- Justerbar snøre i kanten
- Elastiske manchetter med indre stræk

Når du køber hos Jagt-Jakt, får du ikke kun produkter – du får kvalitet og service fra jægere til jægere. Trespass Delabole-jakken er perfekt til den dedikerede jæger, der ønsker pålidelig komfort og et moderne look. Kig forbi vores butik i Greve eller besøg vores hjemmeside for at finde dit næste jagtudstyr, der er tilpasset dine behov.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på