Batteri opvarmede vanter

949,00 DKK
Lager:

Sorte genopladelige varmevanter med 2 batterier & oplader - Hold dine hænder varme hele vinteren
Tænd for varmen og mærk øjeblikkeligt dine hænder "tø op"
Det medfølgende batterier er genopladeligt

Beskrivelse

De batteriopvarmede vanter fra HIKE & HUNT giver dig den varme du har behov for, når det er rigtig koldt udenfor. 

Hold dine hænder varme og lune hele vinteren med disse sorte genopladelige varmevanter. Vanterne er designet til at give maksimal komfort og varme under kolde vejrforhold, hvilket gør dem perfekte til udendørs aktiviteter som skiløb, snowboarding, snesko og isfiskeri. Vanterne leveres med 2 genopladelige batterier og en oplader, så du sikrer dig en kontinuerlig forsyning af varme hele dagen.

 

✅ HOLDER DINE HÆNDER VARME I OP TIL 7 TIMER - Infrarød opvarmning varmer hele bagsiden af hånden og alle fingrene indtil fingerspidserne. Stimulerer blodcirkulationen og er god til Raynauds, arthritis, dårlig cirkulation og stive led.

 

✅ PERFEKT TIL SKILØB & SNOWBOARDING - Holder dine hænder varme under enhver udendørs vintersport eller aktivitet.

 

✅ VANDTÆT MATERIALE - Perfekt til de fleste lejligheder som at gå tur med din hund, spille golf, ride hest, løbe, køre, vandre, cykle og endda på arbejde på en byggeplads!

 

✅ ANTI-SLIP & TOUCH SCREEN DESIGN - Anti-skrid silikone på håndfladerne for at øge friktionen og forhindre genstande i at glide. Tommelfingeren og pegefingeren på handskerne er lavet af ledende materiale, så du kan bruge alle touch screen-enheder.

 

✅ 3 FORSKELLIGE VARMENIVEAUER - Lav varme: 40-45℃ | 6,5-7 timer - Medium varme: 45-55℃ | 4-4,5 timer - Høj varme: 60-65℃ | 2,5-3 timer

 

✅ INKLUDERER 2 BATTERIER & OPLADER - To langtidsholdbare 2200mAh 7,4V Li-ion batterier, som du oplader ved hjælp af den medfølgende strømkabel. Opladning tager cirka 4 timer for et fuldt batteri.

 

Vanterne er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder en blød og hyggelig inderforing og et holdbart, vandafvisende yderlag. Opvarmningselementerne er strategisk placeret for at give varme til hele hånden, herunder fingerspidserne, som ofte er de første, der bliver kolde. Temperaturkontrollen giver dig mulighed for at justere varmen til dit foretrukne niveau, hvilket gør disse vanter ideelle til alle kolde vejrforhold.

 

De genopladelige varmevanter er nemme at bruge og leveres med en simpel tænd/sluk-knap. De genopladelige batterier er langtidsholdbare og giver timers varme, så du kan nyde dine udendørs aktiviteter uden at skulle bekymre dig om, at dine hænder bliver kolde. Den kompakte oplader sikrer, at du hurtigt og nemt kan genoplade dine batterier, hvilket gør det bekvemt at tage dine vanter med dig, uanset hvor du går.

 

Samlet set er de sorte G26 genopladelige varmevanter med 2 batterier & oplader den perfekte løsning til at holde dine hænder varme og komfortable under kolde vejrforhold. Uanset om du suser ned ad pisterne på ski eller bare skovler sne, vil disse vanter med sikkerhed give den varme og komfort, du har brug for. Så klæd dig på til vinteren og nyd dine udendørs aktiviteter med lethed.

 

✅ HOLDER DINE HÆNDER VARME I OP TIL 7 TIMER - Infrarød opvarmning varmer hele bagsiden af hånden og alle fingrene indtil fingerspidserne. Stimulerer blodcirkulationen og er god til Raynauds, arthritis (se slut af teksten), dårlig cirkulation og stive led.

 

✅ PERFEKT TIL SKILØB & SNOWBOARDING - Holder dine hænder varme under enhver udendørs vintersport eller aktivitet.

 

Sorte genopladelige varmevanter med 2 batterier & oplader - Hold dine hænder varme hele vinteren

 

Raynauds fenomen er en tilstand, hvor blodkarrene i fingre og tæer indsnævres, hvilket resulterer i nedsat blodcirkulation. Dette kan forårsage farveændringer i huden, typisk med hvide eller blege fingre, samt følelsesløshed, prikken eller smerte. Det kan udløses af kulde eller stress og påvirker ofte kvinder mere end mænd. Raynauds kan være primær, hvor årsagen er ukendt, eller sekundær, hvor det er forbundet med underliggende medicinske tilstande som for eksempel bindevævssygdomme eller vaskulitis. Opvarmede handsker og andre varmekilder kan hjælpe med at lindre symptomerne ved at holde hænderne varme og forbedre blodgennemstrømningen.

Leddegigt, også kendt som arthritis, er en tilstand, der påvirker led og kan forårsage smerte, hævelse og stivhed. Der er mange forskellige former for arthritis, herunder slidgigt (osteoarthritis) og inflammatoriske former som reumatoid arthritis og psoriasisgigt. Disse tilstande kan påvirke en persons evne til at udføre daglige aktiviteter og kan have en betydelig indvirkning på livskvaliteten. Behandlingsmulighederne for arthritis varierer afhængigt af typen og sværhedsgraden af tilstanden og kan omfatte medicin, fysioterapi, træning, vægtkontrol og kirurgi i mere alvorlige tilfælde. Opvarmede handsker og andre varmekilder kan være nyttige for mennesker med arthritis ved at lindre smerter og stivhed i hænderne og forbedre deres komfort og bevægelighed i kolde vejrforhold.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på