Herre Ternet Polstret Overskjorte - NAVY

899,00 DKK
Lager:

En let, men varm yderskjorte.
To knappede brystlommer med håndvarmer lommer i siden.
Quiltet polyesterfor for ekstra varme.
Fremstillet af 100% polyester. 

Beskrivelse

1. Beskrivelse:
- Denne beklædning repræsenterer den perfekte balance mellem letvægtskomfort og enestående varme. Omhyggeligt udformet til at imødekomme behovene hos udendørsentusiaster, er den designet til at give optimal isolering uden at gå på kompromis med bevægelighed.

2. Funktionelle Funktioner:
- Den har to intelligent placerede knappede brystlommer, strategisk placeret for nem adgang og bekvemmelighed. Derudover tilbyder eftertænksomt integrerede lommer til opvarmning af hænderne på siderne aflastning under kølige udflugter og sikrer både funktionalitet og komfort.

3. Forbedret Isolering:
- Konstrueret med et quiltet polyesterfor tilbyder dette tøj et ekstra lag af isolering, der effektivt fanger varmen for at holde bæreren behageligt varm i ugunstige vejrforhold. Polyesterens sammensætning garanterer holdbarhed og bevarer sine isolerende egenskaber over længere tids slid.

4. Materiale Sammensætning:
- Fremstillet udelukkende af 100% polyester sikrer dette tøj ikke kun letvægtsbrug, men understreger også sit engagement i bæredygtighed. Polyesterens alsidighed gør det til et ideelt valg til udendørsbeklædning, der blander funktionalitet med miljøbevidsthed for at imødekomme den moderne kræsne forbruger.

 

Hvad er OXFORD BLUE

En Oxford Blue voksbehandlet produkt betragtes som en af de fineste udendørs beklædningsgenstande tilgængelige i dag. Vi opfordrer dig til at bemærke disse plejeinstruktioner for at sikre, at du får mange års brug ud af dit køb.

På grund af den voksbehandlede bomuldsvares natur er det ikke muligt at rengøre det på normal vis, dvs. ved vask i vaskemiddel eller ved kemisk rensning.

Hvis du følger disse nyttige tips, kan du sikre, at du får maksimal levetid og ydeevne ud af din jakke.

Hvis snavset - svamp ydersiden med koldt vand. Hvis nødvendigt, brug en børste let for at fjerne snavs eller grus.
Hæng frakken på et tørt, ikke-fugtigt, ventileret sted for at tørre naturligt.
Brug Oxford Blues voksbehandling, og tilfør voks til følgende områder; Skulder- og nakkesømme, Bag- og ærmesømme, plus områder med slid (ærme-folder) og hvor stoffet ser tørt ud.
Gentag voksbehandlingen mindst hver tolvte måned.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på