Dame varmevest softshell - inkl. lader og batteri

1.495,00 DKK
Model/varenr.: JJNH9536D

Dame vest softshell Komfort – Varme – BevægelsesfrihedNu kan du altid holde varmen og være aktiv udendørs.

Beskrivelse

Nordic Heat varmevesten holder dig varm hvad enten du er på arbejde, jagt, fisketur, ude at selje, går en runde golf, oplever naturen fra en hesteryg, er på skiferie, ordner have, træder i pedalerne, lufter motorcyklen – eller dyrker andre interesser i det lunefulde danske vejr.

Vaskbart

Tøjet kan vaskes ved 30 grader C på skåneprogram, blot husk at fjerne batteriet!

Tri-Zone opvarmning
Varmezonerne giver dig behagelig varme præcis de steder på overkroppen, hvor du har behov for det – på brystet og på ryggen.

Ultra holdbart batteri
NordicHeat bruger kun genopladelige litium-ion batterier, der holder i over 5 timer per opladning, alt efter valg af varmeniveau. Batteriet er en energikilde i lommestørrelse på blot 108 gr.

XCT
Med Xtreme Comfort Tecnology har vi udskiftet den traditionelle tykke og bevægelseshæmmende isolering med hårfine microfibre, og tillader derved fuld bevægelsesfrihed.

Din sikkerhed – vores prioritet!
Din sikkerhed betyder alt for os. Derfor tester vi hele tiden vores produkter, så vi er sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt, de bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik, med høj kvalitetskontrol.

Behagelig pasform
NordicHeat kollektionen er rene linjer og næsten skræddersyet pasform. Du vil føle dig så godt tilpas i tøjet, at du vil have lyst til at gå med det hele tiden – uanset om du har brug for varmen eller ej.

Varme når det passer dig
Nyd at du nu kan få varmen, præcis når det passer dig med blot et enkelt tryk på en knap.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på