foderautomat galvaniseret og lakeret 12v

598,00 DKK
Model/varenr.: JJHU-24L

2020 model
Lad dig ikke narre af billige efterligninger som andre forsøger at sælge som originalen !! Foderautomat til den der HAR prøvet 6v foderautomatik. Med denne kraftige 12v (39W) motor sikre du at der fodres også selvom der skulle være små urenheder i fx. majsen.

Pakkeløsning

spreder med batteri

598,00 DKK
+
-15%
169,15 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 29,85 DKK
=
767,15 DKK
797,00 DKK
Du sparer: 29,85 DKK
Beskrivelse

Vores absolutte topmodel indenfor foderautomatik... (2020 model med ny sikringsstyring og ekstra sikring)

Efter at have haft vores foderspreder med solpanel i sortimentet ganske længe, har vi valgt at tage denne kvalitets foderspreder ind. Dette er sprederen til dig der vil have det bedste til din jagt!

Foderspreder med 4 forskellige hastigheder, der stilles i procent. Motoren er 12 volt, 39 watts, dette er meget vigtig hvis der er urenheder i foderet som fx. majs. Med en almindelig 6v motor risikerer du at motoren "klikker" og dermed ikke fodrer. Der er indbygget memory/hukommelse, så fodersprederen gemmer dine indstillinger, Ekstra sikring medfølger.

Lakeret og galvaniseret stål, så du er sikker på den ikke ruster væk, dette er en væsentlig forskel fra de mange kopier på markedet.
Mulighed for at udskifte dele, opgradere med fx. solpanel, så du kan koble dit vildtkamera, fodersprederen og dit lys til samme strømkilde. Du kan også opgradere styringsboksen så du kan lave fodringsstyring pr. dag. Mulighed for 6 daglige fodringer.

Meget let at programmere.
Sprederen er monteret med "vinger" som først slår op når sprederen roterer. Dette gør at fugle mm. ikke kan komme ind til foderet og at kraftig sidevind ikke blæser foderet ud. Den har en hastigheds regulerende software som gør, at motoren spreder med forskellig hastighed. I starten spreder den for fuld styrke for så at dale i styrke. Dette sikre dig, at du spreder dit foder jævnt i det område du ønsker at fodre i

 

Forslag til dig
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på