Manualer

Alle danske manualer til vildtkameraer, stiger, spredere etc. kan du finde her

Returneringsformular

kan du finde her

 

Definitioner
Aftalens parter:
"Køber" anvendes om den fysiske person som, hovedsagelig, handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af bestilling på Jagt-Jakt.dk ApS afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"Jagt-Jakt.dk ApS" anvendes, i det følgende, om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation
På Jagt-Jakt.dk ApS oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til info@jagt-jakt.dk

Priser
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusiv 25% moms. Eventuelle rabatter, såsom Loyalitetsprogrammet, omfatter ikke Natkikkerter og i forvejen nedsatte varer.
Der tages forbehold for eventuelle fejl i priser, tekst og illustrationer. 

 

Bestilling
Præsentation af varer, med dertilhørende  pris på Jagt-Jakt.dk ApS, er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at benytte sig af sådan tilbud.
Købers bestilling af varer fra Jagt-Jakt.dk ApS udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Jagt-Jakt.dk ApS om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Jagt-Jakt.dk ApS er først indgået, når Jagt-Jakt.dk ApS, ved en ordrebekræftelse, accepterer købers afgivne tilbud, dog med hensyntagen til ovenstående pasus om Priser

Betaling
De konto oplysninger du indtaster, ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som kun er dig og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen sendes fra Jagt-Jakt.dk ApS. Vælger du at modtage varen med efterkrav, betales beløbet ved modtagelse af varen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation
Jagt-jakt.dk ApS yder, ifølge købeloven, 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Jagt-Jakt.dk ApS, forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler, på leverede produkter, skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til Jagt-Jakt.dk ApS inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive, og på forlangende vis vise, hvori manglen består.
Fugt i Vildtkamera er ikke reklamationsberettiget. Alle kameraer skal ind og gennem tørres mindst 2 gange pr. år.

Alle returnerede varer skal have en udfyldt returneringsformular medsendt. Er denne ikke medsendt, lægges varen til side og afvente fremsendelse af denne.
Der trækkes kr. 50,- for håndteringen. Se mere her Ved returnering til os (jagt-jakt.dk)

Ansvarsfraskrivelse og garanti
Jagt-jakt.dk ApS har gjort det nemt for dig, at få relevant information på andre websites gennem links. Disse websites er uden for Jagt-jakt.dk ApS's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer, fra sådanne hjemmesider, indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer, i aftalen mellem Køber og Jagt-jakt.dk ApS.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse, samt forhold som ligger uden for Jagt-Jakt.dk ApS's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Jagt-jakt.dk ApS afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Meddeler Kunden Jagt-jakt.dk ApS, at Kunden har fortrudt sit køb indenfor 14 dage efter levering, tilbagebetaler Jagt-jakt.dk ApS det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes Køber bruge GLS, Postnord, DHL, UPS og ikke alternative pakke distributører (som fx DAO). Disse distributører gør det nemlig muligt, at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret, sammen med en kopi af fakturaen, en udfyldt returneringsformular og tydeligt skrive at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anhenter ikke sendte pakker på Pakkeshops, Postkontorer e.lign. Pakker skal sendes direkte til vores adresse
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.
Opdatering
Fortrydelse gælder ikke produkter der kræver særlig tilladelse (natkikkerter, våben etc.) da vi ikke er ansvarlige for behandlingstider hos eksterne.
Vi trækker det fulde beløb ved bestilling og ordren kan ikke annulleres.

Varer sendt retur hvor original emballagen er brudt/defekt faktureres for ny emballage.

Ved ikke afhentede pakker, eller modtagelse nægtet pakker, fratrækkes et ekspeditions gebyr.
Din pakke ligger på din nærmeste pakkeshop/Posthus i 14 dage – herfra sendes de(n) retur til os.
Bliver pakken sendt retur opkræver vi et ekspeditions gebyr på 100 kr. samt de faktiske fragt omkostninger inkl. gebyrer
Gebyret svarer til de faktiske samlede omkostninger, vi har for returfragt, ekspeditionsgebyr og håndtering.

Forbehold for ændringer
Jagt-jakt.dk ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret omkring eventuelle ændringer.

Leveringstider
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare, så er forventet leveringstid indenfor 3-5 dage, dette kan dog varierer på enkelte varer  

Levering
Vi leverer med PostNord til pakkeshops, erhverv og privatadresser. Enkelte produkter såsom majs, sliksten og fodertønder sendes ikke grundet vægt og volume. Anhængerkurve (Gehetec) kan kun sendes til privat og erhvervsadresser mod gebyr. Dette skyldes vægt og volume af produktet.

Det er vigtigt at tænke på følgende:

  • Du har ansvaret for at sikre, at de oplysninger, du har angivet for levering, og som kan blive brugt til advisering, er korrekte. Ved mislykket levering, som skyldes mangelfuld information fra kunden, opkræves et gebyr på DKK 200 eller hele ordreværdien (det, der er lavest). 
  • Ved hjemmelevering eller direkte levering til virksomheder er det kundens ansvar at tage imod varen. Hvis forsendelsen ikke modtages, opkræves et gebyr på DKK 200 eller hele ordreværdien (det, der er lavest).
  • Har du bestilt og ikke afhentet din forsendelse, inden den går retur til os, for pakker hos transportør op til ca. 14 dage, opkræver vi et gebyr for ikke afhentet pakke med 200 DKK eller hele ordreværdien (det, der er lavest). Gebyret dækker vores omkostninger til transport og håndtering af varerne. 
  • Hvis du opdager skader på pakken, skal du straks anmelde den til posthuset eller en anden transportør og anmelde skaden. Afhent ikke en beskadiget pakke!
  • Opdager du ikke skaden, før du har åbnet pakken, og skaden er af den art, at den kan henføres til postens eller transportfirmaets håndtering, skal du kontakte dem og anmelde skaden.
  • Hvis du vælger et postnummer i fragtvælgeren, som ikke stemmer overens med din faktiske leveringsadresse, kan det være, at din valgte forsendelse ikke er mulig. I dette tilfælde ændres din fragt til en alternativ transportør, som kan levere ordren.
  • Hvis en eventuel tvist med posten eller transportfirmaet ikke kan løses, skal du kontakte os via vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig.

Misbrug
Misbrug af Jagt-jakt.dk ApS medfører til politianmeldelse.

Links:
NETS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - firmatjek
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på