Træk reb til udtrækning af vildt

Populær
148,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: Z500218

Vores orange trækreb er den ultimative løsning til at trække vildtet ud af skoven, marken eller enhver anden terræntype.  

Beskrivelse

Orange Trækreb

  • Pålidelig Hjælp i Enhver Situation: Vores orange trækreb er den ultimative løsning til at trække vildtet ud af skoven, marken eller enhver anden terræntype. Uanset om I er erfarne jægere eller nybegyndere, sikrer dette værktøj en effektiv og problemfri trækning af vildtet tilbage til basen.

  • Holdbart Design: Fremstillet med et kraftigt nubret plasthåndtag, er vores trækreb skabt til at kunne klare selv de mest krævende forhold. Det ergonomiske design sikrer et solidt greb og maksimal kontrol under trækningen, selv i udfordrende terræn.

  • Sikkerhed i Fokus: Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vores trækreb er nøje testet og godkendt til at kunne håndtere op til 250 kg, hvilket giver jer tryghed og tillid til, at jeres udstyr kan klare opgaven, uanset størrelsen på vildtet.

  • Praktisk og Let at Bruge: Med sit intuitive design og enkelte betjening er vores trækreb ideelt for både enkeltpersoner og grupper. Det lette, men robuste materiale gør det nemt at transportere og opbevare, så I altid er klar til at tage på jagt.

Gør jagtoplevelsen endnu bedre med vores orange trækreb - det ultimative værktøj til effektiv vildttrækning.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på