Slagtekniv MORA basic

85,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: geslagtekniv

Mora Basic - Rustfri stål - orange sort/skæfte - plast holder med livrem holder
Kan rengøres i opvaskemaskinen

Beskrivelse

Mora Basic - Rustfri Stål

Opdag alsidigheden og pålideligheden af Mora Basic rustfri stål kniven, din ideelle følgesvend på jagten og i køkkenet. Denne kniv er skabt til at imødekomme dine behov, uanset om du er på jagt eller forbereder et lækkert måltid derhjemme.

**Funktionel Allround Kniv:**
Mora Basic kniven er designet til at være alsidig og effektiv til mange forskellige formål. Uanset om du skal skære kød, grøntsager eller andre ferske ingredienser, er denne kniv din pålidelige partner.

**Bushcraft Excellence:**
Tag Mora Basic med på din næste outdoor oplevelse. Den rustfri stålklinge sikrer holdbarhed og skarphed, selv under krævende forhold. Den er skabt til at tackle udfordringerne ved outdoor livsstil og jagt.

**Sikker Opbevaring:**
Med den praktiske plastikskede kan du opbevare din kniv sikkert og nemt uden frygt for utilsigtede snit. Det gør Mora Basic til det ideelle valg, når du er på farten eller opbevarer kniven derhjemme.

**Let Rengøring:**
Både kniv og skede er designet til nem rengøring og vedligeholdelse. Efter brug kan du trygt placere dem i opvaskemaskinen for en bekvem og effektiv rengøring, hvilket gør Mora Basic til en praktisk løsning for enhver kok eller outdoor entusiast.

Investér i en kniv, der kombinerer kvalitet, funktionalitet og overkommelig pris - Mora Basic rustfri stål kniven er det oplagte valg for dine kulinariske og outdoor eventyr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på