whisky glas med Vildsvin motiv (4 glas)

Populær
549,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: wg1svin

Whisky glas (4 glas) sæt i flot gaveæske

Beskrivelse

Træd ind i en verden af raffinement og vild elegance med vores sæt af 4 whiskyglas, hver med en smuk vildsvingravering. Disse glas er ikke bare drikkekar, de er kunstværker, der fanger den vilde ånd og styrke af vildsvinet. Hvert glas er udsmykket med omhyggeligt udført gravering, der giver en subtil, men kraftfuld følelse af naturens skønhed.

Præsenteret i en eksklusiv gaveæske er dette sæt den perfekte gave til enhver whiskyentusiast, jæger eller naturelsker. Gaveæsken tilføjer en ekstra dimension af luksus og gør dette sæt til en mindeværdig gave til særlige lejligheder.

Hvert glas er skabt med fokus på detaljerne og leverer en drikkeoplevelse, der kombinerer elegance og vildskab. Uanset om du nyder en dram alene eller deler øjeblikket med venner, vil disse whiskyglas være samtalestartere og et symbol på din passion for det vilde.

Opgrader din drikkeoplevelse med vores 4 stk. whiskyglas med vildsvingravering i eksklusiv gaveæske. Bestil nu for at tilføje et strejf af vildskab og raffinement til dine whiskyøjeblikke.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på