Shot-bitter glas med Vildsvin hoved (4 glas)

599,95 DKK
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e)
Model/varenr.: TMNStc5

Shot-bitter glas sæt i flot gaveæske.
Indeholder 4 glas

Beskrivelse

Træd ind i en verden af rå styrke og elegance med vores eksklusive sæt af 4 shotglas, hver formet som et imponerende vildsvinhoved. Hvert glas er monteret på en elegant vildsvinhovedfod og leveres i en luksuriøs gaveæske, der gør det til den perfekte gave til enhver passioneret jæger eller vildtelsker.

Disse shotglas er ikke bare drikkekar, de er kunstværker lavet med omhu og præcision. Den eksklusive kvalitet garanterer, at hvert glas ikke kun er en fornøjelse at se på, men også at drikke af. Det markante vildsvinhoveddesign bringer naturens styrke og skønhed direkte til dit bord.

Præsentér dine drikkevarer med stil og imponer dine gæster med dette enestående sæt. Hvert glas fortæller en historie om vildtjagtens magi og den dybe forbindelse til naturen.

Gør din næste sammenkomst uforglemmelig med vores 4 stk shotglas med vildsvinhoved fod i eksklusiv kvalitet og den medfølgende gaveæske. Det er mere end bare glas - det er et udtryk for din passion og kærlighed til vildtet. Bestil nu og løft din drikkeoplevelse til nye højder!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på