Lokkekald til rovdyr - Nordic Predator

Populær
249,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: jjNdik

Lokkekald til ræv Nordik Predator fra Mikael Tham

Beskrivelse
 
Dette geniale lokke kald Nordic Predator er udviklet af Mikael Tham til at lokke ræve med.
 
Er specielt udviklet til at opfylde de krav det kræves for at jage rovdyr under nordiske forhold. Opkaldet er enkelt at bruge, og dens konstruktion forhindre mundstykke i at frysse. Kaldet kan producere en bred vifte af lyde, der har en meget lang rækkevidde. Det er oplevet, at ræv op til 2 km ude kommer direkte ind på kaldet.
 
Hvis du ikke har lokket ræv før, et kaldet den perfekte opfordring til at begynde, fordi det er indstillet på forhånd. Du skal bare flytte en elastik for at vælge den lyd, du ønsker.

Gnaver knirkelyde
For at efterligne mus og deres knirkelyde, placere O-ringen mellem dine tænder eller læber på den yderste del af membranen og blæs med korte fremstød i indkaldelsen.

Nød skrig fra kaniner og harer
Disse kald er lette at efterligne ved at placere O-ringen, mellem dine tænder eller læber i midten af mundstykket og blæse ind i kaldet. Jo længere tilbage på membranen jo grovere lyde. Variere lange og korte lyde til 15-25 sekunder og gentag hver 3-4 minutter. Åbn og luk din hånd foran indkaldelsen's åbning, hvilket giver mere liv til lyd.

Fugle nødskrig
Brug af et kald på samme måde som for kaniner og harer nødopkald, men placere O-ringen mellem dine tænder eller læber så langt ind som muligt på mundstykket. At ringe er forsynet med nødopkald ved intensivt i mindst en time.
Vær opmærksom! Kaldet frembringer lyde, der overstiger 115 dB, så brug høreværn.
 
Et gennemtestet lokkekald, kendt af jægere
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på