gaitors - overtræk til sko/støvler - sorte vandtætte

149,00 DKK
199,95 DKK
Du sparer: 50,95 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 6406909010

Gaitors - Ankel Overtræk til sko/støvler
Sorte vandtætte gamacher - Gaitors

Beskrivelse

Knoydart - ankelgamacher

Få mest ud af dine jagtoplevelser med vores vandtætte gaiters, skabt specielt til jagt i det danske terræn. Vores gaiters er konstrueret med omhyggeligt udvalgt polyester diamond ripstop-materiale, der ikke kun sikrer holdbarhed, men også giver den nødvendige vandafvisning på 5000mm for at holde dig tør i enhver situation.

Når du bevæger dig gennem skoven, vil vores sikkerhedsstrop i længden, krog- og løkkefastgørelser sørge for, at dine bukser forbliver sikkert på plads, mens du undgår snublefare. Vi forstår vigtigheden af komfort under intense aktiviteter, derfor er vores gaiters designet med en åndbarhed på 5000mvp, der effektivt transporterer fugt væk og holder dig behagelig i enhver situation.

Vores One Size ankelgamacher er skabt med dig i tankerne. Denne universelle størrelse sikrer en perfekt pasform til alle, hvilket eliminerer behovet for flere størrelser og sparer dig tid og penge. Gør din wildboar jagtoplevelse endnu bedre med vores teknologisk avancerede og brugervenlige gaiters. Velkommen til en verden af komfort og pålidelighed.

- Vandtætte Gaiters til Wildboar Jagt: Konstrueret med holdbart polyester diamond ripstop-materiale for at sikre vandafvisning på 5000mm og holde dig tør i alle vejrforhold.

- Sikkerhedsstrop i Længden: Udstyret med en sikkerhedsstrop, der kan tilpasses til korrekt længde, med krog- og løkkefastgørelser, der holder dine bukser sikkert på plads og reducerer risikoen for snublefare.

- Åndbarhed på 5000mvp: Hold dig komfortabel under intense aktiviteter med en åndbarhed på 5000mvp, der effektivt transporterer fugt væk og sikrer optimal ventilation.

- One Size Ankelgamacher: Vores universelle størrelse sikrer en perfekt pasform til alle jægere, hvilket eliminerer behovet for flere størrelser og sparer tid og penge.

- Teknisk Information - Materiale: Polyester Diamond Ripstop.

- 5000mm Vandafvisende Beskyttelse: Garanterer pålidelig beskyttelse mod elementerne, så du kan fokusere på din jagtoplevelse uden bekymringer.

Gør dig klar til en komfortabel og sikker jagt med vores avancerede gaiters.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på