Thermacell MR300

459,00 DKK
Lager:
Model/varenr.: jj177412

Thermacell MR300 - den nye model af forgængeren MR150! Behagelig mygge- og knotte beskyttelse til udendørs brug

Beskrivelse

Thermacell MR300 - den nye model af forgængeren MR150! Et letanvendeligt og behagelig mygge- og knottebeskyttelse til udendørs brug, der skaber en 20m² beskyttelseszone, som effektivt skubber myg og knott væk. Perfekt til beskyttelse, når du bevæger dig i skoven og naturen eller når du camper. I modsætning til MR150 har denne model et opdateret og behageligt greb, så du nemt kan bruge den med kun én hånd.

Udsender en lugtfri myggetåge, der skaber en beskyttelseszone på ca. 20m² (98% beskyttelse).

Uanset model anvendes de samme myggeplader og gaspatroner (samt Refills).

Et etui fås som tilbehør og gør det nemt at fastgøre dit myggebeskyttelse til f.eks. rygsækken, bæltet eller lignende.

Den nye design på grillen gør, at myggebeskyttelsen fordeles mere effektivt end før.

Stabilt gummihåndtag.

Lydløs og lugtfri.

12 timers myggebeskyttelse inkluderet.

 

Selvom det danske vejr kan være smukt, kan myggene desværre gøre udendørsoplevelsen mindre behagelig. Men frygt ej! Med Thermacell MR300C24 får du et effektivt og bærbart myggemiddel, der skaber en beskyttelseszone på cirka 20 m². Med sin lydløse og lugtfri drift forstyrrer det ikke dine udendørsaktiviteter og lader dig nyde naturen i fred.

Her er nogle grunde til, hvorfor Thermacell MR300C24 er det perfekte valg:

- **Effektiv beskyttelse:** Glem besværet med myggespray eller stearinlys. Thermacell MR300C24 skaber en pålidelig beskyttelseszone, der holder myggene på afstand, så du kan slappe af uden ubehagelige stik.

- **Bærbar og praktisk:** Med sin kompakte størrelse er Thermacell MR300C24 nem at transportere og bruge, uanset hvor du befinder dig. Perfekt til camping, fiskeri, jagt eller en hyggelig aften på terrassen.

- **Lydløs og lugtfri:** Ingen irriterende summende lyde eller ubehagelige lugte. Thermacell MR300C24 giver dig en behagelig oplevelse uden at forstyrre dine sanser eller omgivelserne.

- **Langvarig beskyttelse:** Med en enkelt gaspatron kan Thermacell MR300C24 give op til 12 timers beskyttelse mod myg og andre flyvende insekter. Det er den ideelle løsning til lange udendørsaktiviteter eller hyggelige aftener under åben himmel.

Med Thermacell MR300C24 kan du endelig nyde udendørslivet uden at bekymre dig om myggestik. Gør dig klar til at udforske naturen uden forstyrrelser!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på