Vildtkamera med simkort 

 

Find det bedste vildtkamera til dit behov hos Jagt Jakt

 

Leder du efter et vildtkamera med simkort, kan du hos Jagt Jakt finde kvalitetskameraer til konkurrencedygtige priser. Besøg vores webshop, butik eller kontakt os direkte. 

Et kamera med simkort og MMS funktion giver dig mulighed for at modtage billeder i høj opløsning fra kameraet umiddelbart efter, de er taget. Det vil sige, at du har et godt og konstant overblik over, hvad der foregår på fx foderpladser eller veksler. Mange benytter også vildtkameraer med MMS som overvågning af sommerhus, byggeprojekt, gårdspladsen m.m. for at sikre sig mod uvelkomne gæster.  

For at billederne kan sendes til telefonen, kræver det adgang til et mobilnetværk, og muligheden for at modtage MMS billeder findes kun med et vildtkamera med simkort.  

 

Kvalitetskameraer med simkort giver dig gode billeder

Generelt tager vildtkameraer billeder i god opløsning, som også er tydelige selv i mørke og som har en høj lukkehastighed, så billederne bliver gode, selvom vildtet løber forbi i fuld fart. 

Find det vildtkamera med simkort funktion, der passer til dig her eller kontakt os for rådgivning:  

  • Spromise 328 - Belyser hele billedet om natten med black ir som er tæt på usynligt. Kan styres via din smartphone. Modtag billeder blot 20 sek. efter de er taget.
  • Spromise s378 - Robust design og høj vandmodstandsniveau. 44 højt ydende ir-LED-pærer, der sikrer god belysning i hele nattebilledet. 4G teknologi.  
  • Big Eye G3 - Start-op tid på blot 0,5 sekunder, så billeder tages øjeblikkeligt, når der er bevægelse foran kameraet. Skarpe billeder i høj opløsning.   
  • SG880MK – Med usynlig blitz (black flash). Tager gode billeder med 14 mega pixel kamera. PIR patenteret bevægelses sensor. 

Se hele udvalget af vildtkamera her. 

Se også vores udvalg af tilbehør til vildtkamera her. 

 

Hurtig og nem adgang til billederne 

Vildtkameraet bliver aktiveret til at tage billeder, når der er bevægelse foran kameraet. Med et vildtkamera med MMS får du adgang til billederne umiddelbart efter de er taget, for de sendes med det samme til din mobil eller mail. Uden simkort og MMS funktion bliver billederne gemt på et hukommelseskort i kameraet, så du skal ud til det, for at få adgang til billederne, som så kan være dage eller uger gamle. 

 

Abonnementsaftaler for data og MMS til vildtkamera simkort 

Vi tilbyder forskellige abonnementer med data og MMS til dit vildtkamera. Der er aftaler i forskellige størrelser, så du kan få det, der passer til dit behov. Hvis du kun ønsker billederne på mail og ikke som MMS, kan du også vælge data til GPRS. 

Abonnementerne fra vores samarbejdspartnere er specielt tilpasset brug i vildtkameraer. 

Se mere om vildtkamera abonnement her.   

 

Vi er klar til at rådgive dig i forhold til vildtkamera med simkort eller andet jagtudstyr 

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål om vildtkamera eller er i tvivl om, hvilket kamera der er det bedste til dit behov. Vi har stor erfaring på området. Du kan finde vildtkamera med simkort test på internettet, men en god snak om dine ønsker kan ofte spare dig for fejlkøb og det hjælper vi gerne med.  

Vi kan også sætte kameraet op for dig med abonnement, indstillinger for hvilket nummer/mail billederne skal sendes til m.m. 

Kontakt os i dag.  

Vildtkamera med simkort