Hold varmen i vinterkulden med jagttøj af bedste kvalitet

Jagt om vinteren kan blive en rigtig kold affære, det kræver derfor noget varmt jagttøj, der kan holde kulden ude uanset, om du skal sidde stille i et vagttårn eller vade rundt i en våd skov. Hos Jagt-Jakt har vi et stort udvalg af kvalitets jagttøj, så du kan være ude i naturen i mange timer uden at blive kold. Vi tilbyder jagttøj i forskellige mærker – selvfølgelig i de helt rigtige jagtfarver så du sikres god camouflage.

Varmevest fra Mike Hammer til kvinder og mænd

Uanset om du er mand eller kvinde, har vi en populær Mike Hammer varmevest med batteri til dig. Denne type vest med indbygget varme er ideel til at holde varmen i vinterkulden, da den kan justeres efter behov.  

Sherpa jakke i lækker grøn fleece - perfekt til jagt og fritid 

Til de måneder, hvor en varmevest ikke er nok i sig selv, kan vi anbefale en varm og vendbar Sherpa jakke fra Mike Hammer i fleece – denne kan både bruges indenunder og udenpå vesten, eller blot som den er.

Heldragt med ekstra tyk foring - designet af jægere

Jagt-Jakt.dk teamet og vores designer har udviklet en heldragt i samarbejde med jægere. Dens kraftige for kan holde dig varm på selv de koldeste jagtdage. Med denne heldragt bliver du hverken våd eller kold, da den blandt andet er vandafvisende og med snefang i benene.

Klæd dig rigtigt på til jagten

Det er ikke kun i vintermånederne, du vil opleve glæde ved din jagtvest. På de varmere dage vil en vest i sig selv være fin som overbeklædning. En god jagtvest kan nemlig være en bedre løsning end en stor jakke, da den giver bedre bevægelsesfrihed under jagten eller ved andet udendørs arbejde.

Som ny jæger, kan man let komme til at undervurdere, hvor koldt det kan blive, hvis man sidder stille i mange timer, eller sågar hvis man går rundt.

Vi har derfor nogle anbefalinger til, hvordan du kan klæde dig rigtigt på – alt du skal huske er:

  • Termoundertøj
  • Termosokker, der kan transportere sveden ud på ydersiden og dermed holde fødderne varme
  • Varme vest med eller uden batteri
  • Jakke og bukser af vind- og regntæt stof eller som alternativ en heldragt
  • Vandafvisende termostøvler

Kontakt os for mere information 

Har du spørgsmål, eller er du usikker på, hvilken størrelse du skal bruge, kan du kontakte os her.