Varmeundertøj

Varmeundertøj med indbygget varmebatteri sikrer en god jagt

Du har sikkert været på jagt og oplevet, at du sad og frøs. Med det rigtige varmeundertøj til jagt får du en mere behagelig jagt og du undgår at måtte afslutte jagten før tid, fordi du fryser. En investering i varmeundertøj af høj kvalitet med indbygget batteri er en investering, som du får mange gange igen i form af komfort og bedre jagtoplevelser.

Stå imod den bidende kulde

At gå på jagt kan være en kold fornøjelse – særligt hvis man ikke er iklædt det rette varmeundertøj. Når man først er blevet kold, er det næsten umuligt at få varmen igen, hvilket kan forkorte en jagt, man ellers havde glædet sig til. Med det rette udstyr er det heldigvis nemt at undgå sådanne ærgerlige situationer.

Prøv eksempelvis vores varmeundertøj Mike Hammer. Både varmeundertrøje og varmeunderbukser fra Mike Hammer har varmelegemer, som kan aktiveres ved et enkelt tryk på en knap. De har tre forskellige varmeindstillinger:

  1. Rød = meget varm. Bruges i kraftig kulde, når kroppen har brug for hurtig og effektiv hjælp. 3 timers varme
  2. Blå = mellem varme. Ideel til når du er blevet kold og har brug for varme i længere tid. 4 timers varme
  3. Grøn = lav varme. Er god til situationer, hvor du har fået en smule for lidt tøj på eller hvis det blæser meget. 6 timers varme

De medfølgende genopladelige batterier kan holde varmen kørende i 3-6 timer afhængigt af varmeindstillingen. Skal du på en længere jagt, kan du med fordel købe ekstra batterier, som nemt kan tilsluttes. Køb ekstra batterier her. 

Du finder varmeundertrøjen fra Mike Hammer her og du finder varmeunderbukser her. 

Varmebeklædning i høj kvalitet

Varmeundertøj kan betragtes som basen for, at din krop holder varmen, men der er selvfølgelig andre kropslegemer, som du også skal beskytte i koldt vejr. Derfor forhandler vi naturligvis også andre typer varmebeklædning, eksempelvis:

Kontakt os for gode råd om skiundertøj, varmeunderbukser og varmeundertøj til jagt

Er du i tvivl om, hvilken type varmeundertøj der er den rette for dig? Eller vil du bare vide mere om vores produkter? Så kontakt os endelig for råd og vejledning. Hos Jagt-Jakt er vi selv jagtentusiaster, så vi har let ved at sætte os ind i dine behov og sikre, at du foretager det rette køb.

Du finder vores kontaktinformation her.