Test på Basic 2018

Vi har været ude og teste Basic 2018 vildtkamera. Vi satte kamera op ved en foderplads i Halland len hvor vi ved at der kommer forskelligt vildt forbi. Vi må sige at kvaliteten af billederne overraskede os. I dette kamera får du rigtig meget for pengene.

Billedkvalitet er helt i top. Meget klare billeder som kan ses her:

Lukketid

Lukketiden kunne være højere til den hurtigt bevægende ræv. Men det er ingen tvivl om hvilket dyr det er på billedet.

Billede og videokvalitet

Natbillederne var helt klare og tidelige. Der var ingen tvivl om hvilket dyr der gik forbi.

Dagsbilledekvaliteten er også ret god. Kvaliteten varierer lidt mellem billederne, men der var ikke tvivl om hvilket dyr der gik. Det ene billede viser billede et godt dagsbillede som en fugl aktiverede og det andet hvor vi får sorthvidt(nattebillede) fra midt om dagen, fordi det var kraftigt overskyet registrerede kameran det som nattebillede.

Videokvalitet

Videoerne er rigtig fine i forhold til pris. Det ser lidt som billederne hakker lidt, men igen det er ikke det dyreste kamera og videoerne skal nok ikke bruges til Hollywood produktion.

https://youtu.be/fjxc_MFrji8

https://youtu.be/IzcGCaGhjlY

Batterilevetid

Dette kamera anvender 8 stk. AA batterier. Under vores test holdt batteriet rigtig godt. Batterilevetid er altid en blanding af mange dele. Vejr, varme. Selve batteriernes kvalitet. Kameraindstillinger, antal videoer, billeder. Hvor meget IR lysdioderne skal anvendes osv.

Opsætning

Opsætning af dette vildtkamera er meget nem. Selvfølgelig skal man lige være klar over hvad de forskellige indstillinger står for og hvad man ønsker at opnå med sit kamera. Som eksempel hvis afstanden mellem kamera og foderplads er kun 2-4 meter skal PIR sensoren ikke indstilles til høj følsomhed. Fordi så kommer der mange billeder af fugle, mus og andre smådyr som bevæger sig omkring pladsen. Hvis afstanden til gengældt er lidt længere som 7-20 meter skal den indstilles til høj følsomhed. Det tager lidt tid at lære de rigtige indstillinger at kende til ens formål, revir og plads. Her skal der eksperimenteres.

Hvem er den for

Et rigtig godt vildtkamera til den der som har ønsker at få styr på sit revir uden at betale en halv bondegård.

Kvalitet vs økonomi er her i top.

Anbefalinger

Vi giver dette kamera vores varmeste anbefalinger.