Bliv klar til nattejagt med en termisk spotter

Gå på jagt i mørket med en termisk spotter. Den hjælper dig og dine kammerater med tydeligt at se varmesignaler fra dyr i området, så I nemt og sikkert kan jage naturens vilde dyr.

Hvorfor investere i en termisk spotter? 

En termisk kikkert er din absolut bedste ven til jagt om natten, da den kan hjælpe dig med at spotte dyr på op til flere hundrede meters afstand. Her kan du indstille, om du ønsker rød, hvid eller sort varmestråling, hvor “rød varme” især er god til at vise dyrs tilstedeværelse og “hvid varme” kan være bedre til at stille skarpt på, hvilken dyreart, du kigger på. En håndholdt spotter er både nem og let og derfor en god hjælp på din jagt.

Vælg den rigtige termiske spotter hos Jagt-Jakt

Det kan være svært at finde rundt i udvalget af termiske kikkerter, og om du skal have en termisk spotter med wifi eller uden, især hvis du ikke har det store kendskab eller ikke kan gennemskue forskellen på de forskellige natkikkerter. Hos Jagt-Jakt sørger vi for, at du kommer afsted med det helt rigtige udstyr, så du får det meste ud af din jagt.

Udstyret du vælger afhænger helt og holdent af, hvor mange funktioner kikkerten skal have og hvilken størrelse din linse skal have. Jo større optik, desto bedre og skarpere billedkvalitet får du på længere afstand. Det har også betydning, om du vælger en spotter med wifi, som giver en helt anden oplevelse, fordi du kan dele dine live-optagelser med venner og familie.

Uanset hvad dit valg falder på, får du nogle af markeds bedste kikkerter. Hos Jagt-Jakt kan du blandt andet vælge mellem flere håndholdte spottere:

  • Dali med 19, 25 eller 35 mm linse 
  • Pulsar Axion XM38 
  • Flir Scout TK 

Se vores fulde udvalg her. 

Professionel vejledning

Hos Jagt-Jakt får du altid en professionel og grundig vejledning, uanset hvilke produkter, du efterspørger. Vi bestræber os på at være din foretrukne forhandler af udstyr til vildsvinejagt, og sørger for jævnligt at holde os opdateret med nye produkter inden for dette område. Vi har et stort udvalgt af kvalitetsprodukter, og står altid klar med den bedste service.

Hjælp til køb af en termisk natkikkert

Er du i tvivl om, hvilken slags termisk spotter du skal have fat i, eller har du andre spørgsmål vedrørende jagt, er du velkommen til at kontakte os her eller komme forbi vores butik i Greve. Vi hjælper dig altid godt på vej.

Termisk Spotter