Spromise vildtkamera

Testvinder gentagne gange

Er du på udkig efter et vildtkamera i høj kvalitet, som rummer langt de fleste funktioner, man som jæger ønsker, er Spromise vildtkamera et oplagt valg. Danmarks Jægerforbund har kåret Spromise 358 som vildtkamera testvinder 2020 og det er langt fra første gang, at Spromise vinder titlen som bedste vildtkamera – heller ikke hos Jagt Jakt.

 

Derfor skal du vælge Spromise vildtkamera

Som gentagne tests også viser, er Spromise kendt for sin kvalitet, stabilitet og funktioner. For hvert nyt vildtkamera, som producenten Spromise kommer med, bliver de grundlæggende egenskaber forbedret og nye muligheder kommer til. Testvinderen Spromise 358 indeholder blandt andet følgende funktioner:

  • SMS kontrol (Så du kan tænde, slukke og meget mere hjemmefra)
  • Kameraet kan indeholde op til 12 AA batterier eller tilsluttes ekstern 6v strømforsyning
  • Mulighed for video + lyd. Kameraet sender filer på 3G netværk, som gør det muligt at sende større datamængder og billeder/videoer i højere kvalitet
  • En lukketid (triggertime) på 0,6 sek.
  • Usynlig sort blitz / Black flash
  • SD kort på 32 GB

Har du spørgsmål eller ønsker du en demonstration af Spromise vildtkamera, er du velkommen til at kontakte os eller besøge os i butikken.

 

Vælg det rigtige vildtkamera

Spromise tilbyder flere forskellige vildtkameraer, som vi kan anbefale:

Se en samlet oversigt over vores vildtkameraer her.

Du kan også læse mere om vildtkamera test 2020 her.

 

Gå ikke på kompromis med dit vildtkamera

Hvis du ønsker et vildtkamera med høj billedkvalitet, mange funktioner og holdbarhed, bør du ikke gå på kompromis med dit vildtkamera. Derfor anbefaler vi Spromise, som lever op til disse krav og mere til. Hvis du er i tvivl om, hvilket vildtkamera, som lever op til dit behov, er du velkommen til at kontakte os.

 

Videoer om Spromise vildtkamera

Hos Jagt Jakt har vi samlet en række videoer omkring Spromise vildtkamera og eksempler på direkte optagelser med forskellige modeller. Se et udsnit af vores videoer her eller besøg vores YouTube-kanal for flere videoer.

 

Ændre navn på Spromise vildtkamera

 

 

Spromise vildtkamera video

 

 

Vil du se flere videoer omkring Spromise vildtkamera eller jagt generelt, er du velkommen til at besøge vores YouTube kanal her. 

 

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at vælge dit næste vildtkamera, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores butik, hvor vi hjælper dig med at finde det Spromise vildtkamera, som passer bedst til dit behov.

Find vores kontaktoplysninger her.

Find adressen på vores butik her. 

Spromise vildtkamera