Opnå større succes i din jagt med et unikt og effektivt fodertilsætningsmiddel

Jagt-jakt.dk forhandler det unikke og yderst effektive Smäll lokkemiddel. Det er et anerkendt svensk fodertilsætningsmiddel, der tiltrækker vildt ved hjælp af en unik sammensætning af ingredienser. De forskellige varianter er alle baseret på gode naturlige svenske råstoffer uden tilsat sukker. Derudover er midlet drøjt i brug, og der er derfor mange penge at spare på foder ved at anvende dette.

 

Smäll fås i forskellige varianter

Small er fra 2015, og er dermed et af de nyere fodertilsætningsprodukter på markedet. Det er dog allerede blevet anerkendt som et varemærke på markedet. Rapporter fra hele Sverige viser nemlig, at denne nye fodertilsætning virker godt, uanset hvor og hvordan det anvendes. Herunder kan du se, hvilke varianter af lokkemidlet Jagt-Jakt.dk forhandler:

  • Kaliber 270 (dufter af hasselnød)
  • Kaliber 338 (dufter af chokolade og mild chili)
  • Kaliber 8x57 (dufter af vanilje)
  • Mald anis pulver
  • Anisolie sprayflaske
  • Koncentreret anisolie
  • Anis fodertilsætning

Lokkemidlet fås med forskellige duftvarianter såsom hasselnød, vanilje, anis og chokolade/chili. Det fås desuden både som pulver, i flydende form, som spray og som olie, så er der med garanti et produkt til ethvert behov.

Se vores store udvalg af Smäll produkter her.

 

Der er mange gode grunde til at bruge Smäll som lokkemiddel

Hos Jagt-Jakt.dk forhandler vi kun produkter og udstyr til jagt af højeste kvalitet. Smäll er på kort tid blevet et anerkendt varemærke inden for fodertilsætningsmidler. Det er på baggrund af produktets gode omtale fra flere forskellige kilder, at vi forhandler et stort udvalgt Smäll produkter, som vi ligeledes løbende udvider.

Smälls unikke sammensætning af ingredienser giver foderet en bedre og mere attraktiv duft, der tiltrækker vildt. Tanken bag lokkemidlet er, at forbrugeren ved hjælp af dét skal bruge mindre foder, over længere tid og til lavest mulige pris. En tommelfingerregel er, at lokkemidlet skal anvendes sparsomt, men ofte for at virke bedst muligt. Lokkemidlet kan blandt andet bruges ved at blande det i foderet i en aktivitetstønde eller rulletønde m.m. Det kan også blandes i tjæren, som påføres tjæretræet på foderpladsen eller jagtarealet. Ved at bruge Smäll forbedrer du dit foder, og øger dermed dine chancer for en succesfuld jagt.

 

Har du yderligere spørgsmål om Smäll, så er du velkommen til at kontakte os

Hos Jagt-Jakt.dk er vi specialister i alt inden for jagt, og vi står altid til rådighed, hvis du mangler professionel rådgivning eller jagtudstyr af høj kvalitet. Du er velkommen til at komme forbi vores butik og se nærmere på vores store sortiment.

Du kan også kontakte os her, hvis du har spørgsmål.

smäll