Tiltræk vildt med de rigtige lokkemidler 

Hos Jagt-Jakt.dk forhandler vi en lang række lokkemidler til vildtjagt. Hvad end du skal bruge sliksten, bøgetræstjære fra Suhlengold eller nektar, har vi det, du skal bruge.

Du kan se hele udvalget af lokkemidler her.

Dæk vildtets behov for salt og mineraler - opsæt sliksten på dit jagtterræn 

Med en eller flere sliksten til vildt på dit jagtterræn sørger du for, at vildtet altid har adgang til mineraler og salte, hvilket dækker deres behov, og giver større og stærkere gevirer, stærkere knogler og sundere pels. Ved opsætning af sliksten vil du ved selvsyn kunne konstatere, at vildtet hyppigt besøger dem, hvormed stenen også kan fungere som et lokkemiddel på din jagt.

KNZ sliksten – rådyr tiltrækkes af æbleekstrakten 

Det er ikke hvilken som helst sliksten, der tiltrækker vildtet. Vi anbefaler en sliksten vildt fra KNZ, der er lavet på topkvalitets vakuum salt, der gør at stenen kan presses ekstra hårdt, og dermed bedre kan holde til fugt uden at gå i opløsning. KNZ stenen vejer hele 10 kg og kan holde i op til et år. Udover salt består stenen af mineraler, der er specielt sammensat til vildt. Den indeholder bl.a. magnesium, zink og jern, derudover består den af æbleekstrakt, der tiltrækker vildtet til slikstenen.

Brug KNZ sliksten som lokkemiddel på din vildtjagt – få mere information her.

Lok vildtet med Suhlengold – ny og forbedret opskrift 

Jagt-Jakt.dk er landets eneste specialist i vildsvindejagt, og derfor forhandler vi selvfølgelig også den testvindende Suhlengold, som er et bioaktivt lokkemiddel til vildsvin og kronhjort baseret på bøgetræstjære og duftstoffer fra planter. AttraTec, der er producenten bag, har i den nyeste version 2018 gjort det endnu lettere at bruge end tilsvarende produkter på markedet. Samtidig er det mere effektivt og billigere i brug.

Suhlengold har følgende fordele:

 • Det har en fremragende lokkevirkning
 • Det virker med det samme
 • Det er anvendeligt på alle årstider
 • Det kan hældes/sprøjtes fra flasken uden brug af hjælpemidler
 • Flasken er spildfri, hvilket sikrer ren og lugtfri transport
 • Flasken kan tømmes til allersidste dråbe, og indholdet rækker til 20 påsmøringer.

Find den vildsvin sikre Attratec No1 Suhlengold her. 

Uimodståelig nektar i mange smagsvarianter 

Vnadex nektar er et lokkemiddel, der er uimodståelig og meget intenst lugtende, og dermed tiltrækker alle dyr – selv det mest sky vildt. Til din vildsvin jagt vil dette produkt være ideelt, hvis du har brug for, at de skal blive på samme område i længere tid - vildsvinene roder nemlig i nektaren i mange timer. Hvis du sikrer dig, at der også er foder ved lokkemidlerne, vil dyrene forbinde lugten med mad, hvilket gør, at de gerne kommer tilbage efter mere.

Vi sælger nektar lokkemiddel i flere smagsvarianter:

 • Makrel
 • Majs
 • Sød pære
 • Friske æbler
 • Blomme

Her kan du se de forskellige varianter. 

Kontakt os for mere information 

Har du yderligere spørgsmål om sliksten jagt eller andre lokkemidler, deler vi meget gerne ud af vores ekspertise. Stil dit spørgsmål eller forespørgsel her.