Model/varenr.: JJSG560K

Vildtkamera Scoutguard SG560K Black Flash

Klar til brug ---- Vildtkamera Scoutguard SG560K Nu med Black Flash(sort blitz) som IKKE går ud over billede kvaliteten.
1.198,00 DKK

inkl. levering til PostNord pakkeshop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke anhængerkurve, fodertønder, majs og sliksten)


Vildtkamera fra Scoutguard model SG560K-12M-HD. Klar til brug (inkl batterier og SD kort).
Du får her et lille og handy vildtkamera med en indbygget 2" farveskærm så du let kan se op
tagede billeder eller videoer.
Med Scoutguards nye PIR sensor får du et breddere og længere opdagelsesområde
(se billede... Det røde er det nye og støre område)
src=/Files/Images/JagtJakt/Billeder

SG560K 12mHD er det første vildtkamera på markedet, hvor dioderne er helt usynlige og samtidig bevarer en belysningstid afstand meget længere en billigere vildtkameraer. Original Black Flash (sort blits) er helt usynlig for mennesker og dyr, til forskel fra IR (infra rødt)

Vildtkameraet SG-560K-12M HD har de nyeste funktioner, som:
timelapse - du kan tvinge vildtkameraet til at tage billeder på tidspunkter du indtastet. Dette gør at du kan overvåge langt større områder end ved kun at bruge PIR sensoren..fx. Hvis du har sat kameraet op på eller nær en mark. Ved at tage billeder i fast interval vil du kunne se hvad der sker ude på marken og ikke kun 25m foran, som PIR sensorer dækker.  Du vil kunne følge et byggeri, en fuglerede, rævegrav etc. på afstand uden at afsætte fært.
hurtig optage hastighed - sikre dig billeder der er skarpere og ikke kun bagdelen af et dyr

kompakt - lettere at skjule
Black flash - sort blitz. Blitz der er helt usynlig for både mennesker og dyr. Kan bruges til overvågning af bygninger, arbejdspladser, minkfarme mm. Perfekt til som vildtkamera pga. størrelse, strømforbrug, billedernes kvalitet også om natten, samt muligheden for at se billederne på den indbyggede 2" farveskærm.
Det fås ikke bedre og er til dig der ønsker et vildtkamera der tager billeder fuldstændig usynligt for den eller det der bliver optaget. 

Vildtkamera SG-560K-12M HD bygger på de samme principper som forgængeren SG-560P, men dette vildtkamera har fået nye sort IR-dioder.

Samtidig er der nu indbygget en ny LED skærm internt i kameraet. Dette bruger du til betjeningen af vildtkameraet. Det vil sige, at du ikke skal bruges ekstern fjernbetjening, som forgængeren. Via den indbyggede skærm har du også mulighed for at se optagede billeder direkte på kameraet.

Vildtkameraets linse kvalitet er forbedret, så der leveres knivskarpe billeder. 

Kameraet har fået virkelig god modtagelse af diveres kamera test.
Tilføj anmeldelse:

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer