Model/varenr.: jj77461

Pulsar Accolade XP50 Pro

Pulsar Accolade XP50 Pro - termisk kikkert

37.999,00 DKK

 

 

Indbygget præcis laserafstandsmåler

Forståelse af målafstand er en væsentlig faktor i korrekt beslutningstagning.
En indbygget laserafstandsmåler med en rækkevidde på op til 1 kilometer muliggør måling af afstande i enkeltmålinger og kontinuerlig scanningstilstand med en nøjagtighed på ± 1 meter til hurtig og fejlfri vurdering af situationen.

Uovertruffen følsomhed for termisk sensor <25 mK NETD

Termisk billedsensor med NETD <25mK sikrer perfekt detalje genkendelse selv under de hårdeste vejrforhold, når termisk kontrast er lav.
De mindste temperaturforskelle vil være tydeligt synlige under regn, tåge eller kolde morgener under de sværeste forhold for termisk billedbehandling.

 

Behagelig til lang observation

Den dobbelte okularkonfiguration reducerer træthed i øjet under længere visning og forbedrer genstandens naturlige udseende. Den menneskelige hjerne er betinget af at modtage visuel information fra to kanaler samtidigt. Hjernen kombinerer derefter informationen i et enkelt billede. Når det ene øje bruges til at observere, modtager hjernen kun information et enkelt input. Den øgede indsats fra hjernen til at tilsidesætte standardalgoritmen for visuel opfattelse kan hurtigt føre til, at observatøren føler sig træt og ubehagelig.

Billede detalje Boost-funktion

Oprindelig softwarefunktion til forbedret målgengivelse i observationsområdet. Image Detail Boost øger skarpheden af det visuelle mål markant, idet det klart identificerer konturer og viser detaljer i små objekter (grene, dødt træ, ledninger) i synsfeltet og områder med små temperaturforskelle. Denne funktion er især relevant for kvalitativ bestemmelse af trofædyr i jagtterrænet.

 

Lang detektionsafstand op til 1800 m

En kraftig objektiv objektiv på lang afstand kombineret med en meget følsom termisk billedsensor på 640x480 @ 17 µm giver enestående detekteringsfunktioner. En standard 1,8 m høj genstand kan detekteres op til 1800 m væk i fuldstændigt mørke.

2,5х-20x variabel forstørrelse

Digital zoom, op til 8x, giver forbedret fokus og bedre samlet genkendelse af objekter ved betydelige afstande. Zoom ændres enten gradvist i 2x trin eller kontinuerligt for et virkelig optimalt, tilpasset synsfelt til en specifik situation.

 

 

Indbygget foto- og videooptager med 16 GB hukommelse

Den indbyggede videooptager er et stort aktiv, når det kommer til at filme eller tage billeder af oplevelser, der er en gang i livet. Et tryk på REC-knappen fanger optagelser, der let kan deles med kolleger, venner og familie.

 

 

Trådløst internet. Integration med IOS og Android-enheder

Indbygget Wi-Fi-modul giver tilslutning til termisk billedbehandling Accolade 2 LRF XP50 Pro med Android- eller iOS-smartphones eller tablets. Kombinationen af smartphone og termisk billedbehandling tilbyder et sæt unikke funktioner såsom direkte billedstreaming, download og deling af optagede filer, firmwareopdatering og mange andre.

 

IPX7 vandtæt klassificeret

IPX7-vandtæt-klassificeret til beskyttelse mod kraftig regn, sne eller anden nedbør. Enheden er designet til at køre problemfrit, selv efter nedsænkning i op til 1 meter vand i op til 30 minutter.

Hurtigt skift batteri med høj kapacitet (op til 9 timers driftstid)

Genopladelige batteripakker, der hurtigt skiftes, giver strøm nok til op til 9 timers non-stop-drift. På en batteripakke kan enheden køre hele natten uden at skulle udskiftes. Enhver almindelig strømbank, der er tilsluttet via Micro USB, kan bruges som ekstern strømforsyning. IPS14 batteripakke, der fås som en separat vare, giver op til 18 timer. driftstid. En batteriholder til LR6 (AA) batterier er valgfrit tilbehør.

 

 • Ideel til træning af hund, hugge brænde og drivjagt
 • Perfekt til et varieret og aktivt udendørsliv
 • Designet til mellemhøjt aktivitetsniveau
 • Lette og lydsvage
 • Tæt pasform
 • Modstår slidtage
 • Benlommer med lynlås
 • Elastik i taljen
 • Forstærkede paneler
 • Justerbar forneden
 • Formskårne knæ
 • Materiale: 98% nylon/2% elastan, Oxford weft stretch, DWR

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer

Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på