Pulsar kvalitetskikkerter til den øvede jæger

Pulsar er lavet af og for jægere. Produkterne er tiltænkt den mere rutinerede jæger, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller brugervenlighed. Pulsar er et af de førende mærker på markedet, og derfor har Jagt-Jakt naturligvis et bredt sortiment. Derudover tilbyder vi desuden prisgaranti på alle vores natkikkerter. Det betyder, at hvis du finder et produkt, som er billigere i Danmark, så matcher vi prisen.

Hvorfor vælge en termisk kikkert fra Pulsar? 

Med en Pulsar termisk kikkert vil du forbedre dine muligheder for en succesfuld jagt på flere forskellige måder. Du får først og fremmest mulighed for at jage om natten, da du med en termisk kikkert kan se vildtet via den infrarøde stråling de udsender, det gør, at de lyser op på skærmen pga. deres kropsvarme. Desuden er mange dyr mere aktive om natten og ved fx vildsvinejagt, kan man med fordel jage efter mørkets frembrud.

Herudover har en termisk kikkert følgende fordele:

  • Du overkommer let vejrmæssige udfordringer
  • Du kan spore vildtet på lang afstand
  • Nemmere ved at lokalisere vildtet i udfordrende terræn
  • Kan anvendes til andet end jagt fx af naturforskere og ved redningsaktioner

Vi har et stort udvalg af Pulsar termisk kikkert 

Her hos Jagt-Jakt har vi Danmarks største og bredeste udvalg af natkikkerter. Vi har et bredt sortiment af produkter fra Pulsar i forskellige priskategorier. Vi kan bl.a. tilbyde den håndholdte termiske kikkert, Helion XP50F, som bringer dig de bedste termiske billeder og en op til 1,8 km detektions afstand via 2.5x til 20x forstørrelse, hvilket gør det muligt at registrere dyreliv på en meget længere afstand end tidligere muligt. Kikkerten indeholder avancerede funktioner såsom integreret videooptagelse med 8 GB hukommelse, wifi integration til mobilenheder, trådløs fjernbetjening og 8 brugerdefinerede farver på farvepaletten, som gør det muligt at se dyrene uhindret, selv hvis de gemmer sig bag græs eller ved jagt i tågedis eller mørke. Vi forhandler følgende serier fra Pulsar:

  • Axion
  • Accolade
  • Thermion
  • Digital forward
  • Digisight Ultra
  • Core

Vi kan også hjælpe med finansieringen

Vi ved, at det kan være en stor investering at købe en natkikkert. Derfor kan vi tilbyde en finansieringsløsning i samarbejde med Ikano Bank. Med finansieringen får du mulighed for at dele din betaling op, og lånet er desuden rentefrit.

Du kan læse mere om finansiering her.

Husk at ansøge om tilladelse til at bære Pulsar natkikkert 

Det er lovpligtigt at have tilladelse til at eje natsigte i Danmark, og man får tilladelsen ved at sende en ansøgning til politiet. Hos Jagt-Jakt vejleder vi gerne i, hvordan man udfylder en bæretilladelse.

Hvis du har nogen spørgsmål om tilladelser eller andre henvendelser, så er du meget velkommen til at kontakte os her.