Med et vildtkamera i skoven, forøger du chancen for en succesfuld jagt

Du kender det sikkert: du har siddet i tårnet i timevis i bidende kulde, fuld af optimisme. Måske kommer der snart en hel flok vildsvin forbi? Måske kommer keileren? Termokanden er tom, klokken er blevet mange og du må give op. Endnu en kold aften uden at have set vildt.

Opsætter du et overvågningskamera udendørs i nærheden af dine jagtpladser, vil du kunne holde øje med vildtets færden, og dermed forøge dine chancer for et større vildtudbytte. Hos Jagt-Jakt er vi eksperter i udendørs overvågningskamera og står derfor klar til at vejlede og rådgive dig om, hvilket kamera, der passer til dine ønsker og behov.

 

Vildtkameraer med et væld af funktioner

Med et udendørs overvågningskamera får du adgang til et væld af muligheder. Den teknologiske udvikling har de sidste mange år taget fart, og det har også kunnet mærkes inden for vildtkameraer. Først og fremmest er billedkvaliteten blevet mærkbart bedre på de fleste modeller, men derudover har kameraerne også fået en lang række nye features, der gør dem i stand til blandt andet at:

Gøre brug af infrarødt lys, som kan opfange den varme vildtet udsender og dermed fotografere vildtet om natten uden at skræmme det
Gøre brug af effektiv hvid blitz, som gør det muligt at tage farvebilleder om natten
Tage billeder i op til 30 megapixel
Optage video i ultra HD 4K-opløsning og 30 fps

Her kan du danne dig et overblik over vores store udvalg af overvågningskamera trådløs.

 

Optimeret software med nye standarder for brugervenlighed

Det er ikke kun hardwaren, eller indmaden, der har gennemgået væsentlige forbedringer de seneste år. Softwaren i kameraerne, altså de programmer der styrer kameraet, har udviklet sig markant og åbner derfor yderligere for et bredt udvalg af muligheder for dit overvågningskamera. Softwaren i nyere modeller kan blandt andet:

Sende videoer i HD-kvalitet via MMS eller email, få sekunder efter de er optaget
Indstilles til at tage billeder og optage video i intervaller, på specifikke tidspunkter eller som time-lapse
Betjenes på mobil, tablet eller computer via wifi eller 3G

Desuden er flere af de kameraer vi fører begyndt at komme med dansk menu, hvilket sætter nye standarder for brugervenlighed.

 

Har du haft ubudne gæster? 

Trådløse overvågningskamera kan også bruges til andet end at spore vildtet forud for en jagt. Hvis du har haft ubudne gæster i dit hjem, i dit sommerhus, i din virksomhed eller lignende, kan det være en god ide at opsætte et trådløs overvågningskamera udendørs. På den måde kan du være opdateret på, hvem der færdes hvor og hvornår på din ejendom. Samtidig er det også en billig løsning, da du ikke behøver et abonnement hos en vagtcentral eller et sikkerhedsfirma.

Med et trådløs overvågningskamera udendørs, kan du også holde øje med andre ubudne gæster, for eksempel ræven, hvis du har høns eller ulven, hvis du har får.

 

Skal du opsætte et overvågningskamera udendørs?

Hos Jagt-Jakt er vi specialister indenfor vildtkameraer og overvågning af vildt. Vi ved, at det kan være svært at overskue, hvilket kamera du skal vælge. Derfor står vi klar til at vejlede dig, så vi er sikre på at du får et vildtkamera, der kan opfylde dine behov. Kontakt os direkte her på siden for et par gode råd om anskaffelse og brug af vildtkameraer.

Du kan finde vores kontaktinformation her.