Overvågningskamera trådløs udendørs

Vil du vide mere om vildtets færden, når du ikke er i skoven?

Du kender sikkert alt til det med at være på jagt i flere dage uden at få skudt vildsvinet eller bukken. Du ved de går på reviret, men hvornår er de i nærheden af dit tårn eller din stige?

Med et overvågningskamera trådløs udendørs kan du holde øje med vildtet, mens du sidder derhjemme. På den måde kan du være velforberedt, når jagten går ind. Ved at vide, hvornår vildtet er aktivt, vil du øge din chance for en succesfuld jagt.

Hos Jagt-Jakt forhandler vi vildtkameraer til alle ønsker og behov.

 

Vildtkameraer til alle formål

Et vildtkamera kan tjene mange forskellige formål. Der er mange forskellige former for jagt, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvad vildtkameraer skal kunne. I dag kommer vildtkameraer med et væld af forskellige features, specielt tilpasset til forskellige jagtformer. Hvis du jager vildsvin, vil det for eksempel være en fordel at have et kamera, der kan ”se i mørke”. Vi fører vildtkameraer af højeste kvalitet og kan blandt andet tilbyde vildtkameraer, der kan:

  • Optage video og tage billeder i 4K Ultra HD
  • Optage video og tage billeder i mørke, både med og uden farve
  • Gøre brug af mørk blitz, så man undgår at skræmme vildtet
  • Kommunikere med din smartphone eller tablet

Uanset dit behov og dit budget, har vi noget, der passer til netop dig.

Du kan se hele vores udvalg af vildtkameraer her.

 

Videoovervågning privat

Et vildtkamera kan bruges til andet end bare at overvåge dyr i skoven. Har du opsat et overvågningskamera udendørs på din egen ejendom, kan du holde øje med ubudne gæster. Et vildtkamera er et godt alternativ til et dyrt alarmsystem med tilhørende abonnement. 

 

Vi forhandler kun de bedste producenter på markedet

Hos Jagt-Jakt er vi selv meget passionerede omkring jagt, og vi ved derfor, at man ikke skal gå på kompromis med sit udstyr. Det gør sig også gældende for vildtkameraer. Hvad skal man for eksempel bruge et vildtkamera til, hvis det tager uskarpe billeder, eller hvis bevægelsescensoren ikke virker ordentligt og kameraet derfor ikke får optaget vildtet? Vi fører kun de bedste producenter på markedet, så du er sikker på at få et vildtkamera, der kan tjene dine behov. Vi forhandler vildtkameraer fra blandt andet:

  • Spromise
  • Welltar
  • Scoutguard
  • Uovision

 

Skal du bruge vejledning til køb af vildtkamera? 

Hvis du er i tvivl om, hvilket vildtkamera du skal bruge, står vi hos Jagt-Jakt klar til at rådgive og vejlede dig. Hvis du skal bruge hjælp til, hvor du skal opsætte dit overvågningskamera trådløs udendørs, kan vi også give et tip med på vejen, så vi er sikre på, at du har de bedst mulige chancer for at optage vildtet. Kig forbi vores butik eller kontakt os direkte her på siden.

Du finder vores kontaktinformation her.