Sæt et vildtkamera op i skoven og forøg dine chancer for en succesfuld jagt

Mørket er faldet på og det er blevet tid til jagt. Du ifører dig dit jagttøj, fylder termokanden op, gør riflen klar og sætter dig ud i bilen. 15 minutter senere sidder du i tårnet. Det er bidende koldt, men tanken om at der snart kommer en stor flok vildvin, eller måske en stor keiler, forbi, holder dig varm. Timerne går, kulden bliver værre og til sidst må du give op. Det blev ikke til noget vildsvin i aften. Dagen efter tager du rundt til de andre pladser, og her står det klart, at der har været aktivitet natten forinden. Du havde valgt den forkerte plads.

Hvis du kan genkende den situation, er du ikke alene. Sæt kameraer op i skoven omkring dine pladser og hold øje med, hvor vildtet færdes. Når du ved, hvor vildtet går, kan du med et overvågningskamera forhøje dine chancer for at vælge den rigtige plads næste gang. Hos Jagt-Jakt er vi eksperter i kameraovervågning til jagt, så her er du helt sikker på at få den rette vejledning, hvis du vil anskaffe dig et vildtkamera.

 

Hvad skal dit vildtkamera kunne?

Hos Jagt-Jakt ved vi, at det kan være svært at gennemskue, hvad dit kamera skal kunne. Der kommer hele tiden nye og bedre vildtkameraer på markedet med optimeret billede- og videokvalitet, nye features, forhøjet brugervenlighed og så videre. Jagt-Jakt forhandler kameraer til forskellige behov og i alle prisklasser, vi har blandt andet vildtkameraer der kan:

  • Tage billeder og optage video i 4k HD-opløsning
  • Optage videoer og tage billeder i mørke
  • Optage videoer og tage billeder ved hjælp af infrarødt lys
  • Tilkobles telefon eller tablet via wifi
  • Fjernstyres ved hjælp af smartphones
  • Bruge sort blitz, så vildtet ikke skræmmes

Derudover er vi også begyndt at få vildtkameraer med dansk menu, så du kan komme i gang med dit nye kamera på få minutter og desuden udvikler vi også løbende danske brugervejledninger både på tekst og video.

 

Vi fører de bedste producenter på markedet

Kvalitet er vigtig, når du skal anskaffe dig et vildtkamera. Hvad kan man bruge et kamera til, der tager uskarpe eller grynede billeder? Hvad skal man med et kamera med dårlig signalfunktion, så du ikke kan kommunikere med det? Hos Jagt-Jakt har vi et bredt udvalg af vildtkameraer i høj kvalitet, da vi kun forhandler overvågningskameraer fra de bedste producenter, herunder blandt andet:

  • Spromise
  • Welltar
  • Uovision
  • Scoutguard

Du kan se alle vores vildtkameraer i vores webshop her.

 

Har du brug for hjælp til køb af overvågningskamera?

Hvad er dine behov? Hvad er dit budget? Hos Jagt-Jakt står vi klar til at rådgive og vejlede dig omkring køb af overvågningskamera, herunder også installationen og opsætningen af kameraet. Vi kan også give dig et par gode råd til, hvor du skal placere dit overvågnings kamera for at opnå de største chancer for at fotografere vildtet. Kom forbi vores showroom eller kontakt os direkte her på siden.

Du finder vores kontaktinformation her.