Få fuld kontrol over fodringen via din smartphone - Nordic Gamekeeper fodersystem sender en alarm til din smartphone, når foderautomaten er tom og giver dig samtidig mulighed for at regulere fodersprederen efter behov.

De professionelle og højteknologiske komplette foderautomater er produceret af den svenske virksomhed Nordic Gamekeeper og er udviklet med afsæt i mange års professionelt arbejde med jagt og vildtarbejde. De er det nyeste på markedet og er konstrueret af allerhøjeste kvalitet. Det komplette fodersystem med et integreret FeedCon system henvender sig til jægere, som gerne vil have fuld kontrol og uafhængighed.

Nordic Gamekeepers komplette foder-systemer

Automaternes kendetegn er blandt andet, at foderbeholderne er meget store og derfor ikke skal fyldes så ofte. Foderautomaterne fås både som 280, 500 eller 1000 liter og gældende for alle er, at de ca. spreder 3 liter pr. døgn. Dvs. at vælger du en 500 liter foderbeholder, så er denne selvkørerende i ca. 5 måneder ad gangen, hvor du ikke skal fylde den op. 

Derudover er de stærke og robuste, således at vildtet og vejret ikke kan vælte automaten. Vores opfattelse er, at fodersprederne er driftssikre og at det derfor er yderst sjældent, at der opstår former for fejl. Dertil er det en stor fordel, at fodersprederen har en stor spredningsradius.

Designet er nytænkende konstrueret idet der er etableret en form for ”krage”, der beskytter vand og fugt i at trænge frem til sprederen og i særdeleshed sprederskålen.

Foderautomaternes helt unikke kendetegn er den nyudviklede teknologiske styring FeedCon Master enhed, der giver fuld kontrol over foderpladsen via en app på din smartphone. Med denne enhed placeret i foderbeholderen, kan du fra din smartphone starte og stoppe fodersprederen, indstille spredningstider og -perioder, overvåge foderniveauet i beholderen og holde dig opdateret i forhold til batteriets status. Det er netop denne egenskab, der gør dette fodersystem til det foretrukne. Feedcon enheden kan også anvendes i din nuværende løsning, så du får samme funktionalitet som i Nordic Gamekeeper fodersystemet.

Som prikken over i’et kan du via FeedCon appen integrere billeder taget med dit vildtkamera. På den måde havner de billeder, dit vildkamera tager, direkte i et overskueligt billedgalleri, der er koblet til den foderplads, hvor kameraet er sat op.  Du får et tydeligt overblik over alle billeder som senere kan gemmes på din smartphone eller på din computer. 1300 billeder pr. FeedCon gemmes og gemmes automatisk i 12 dage.  Derefter slettes billederne løbende (først ind først ud), hvis du ikke aktivt vælger at gemme dem.

 

Værd at vide om Nordic Gamekeepers komplette fodersystemer - de små detaljer

På fodersystemerne er motoren placeret lodret inde i fodersprederen, som gør at den er beskyttet mod vind og vejr. Derudover er den forsynet med en lang aksel, som går ned til "foderskålen" på fodersprederen. Denne foderskål er justerbar i højden og er desuden forsynet med sidebeskyttelse, som automatisk lukker op ved start og i igen ved afslutning af fodringen.

Sidebeskyttelsen er velegnet ved fordring af hjortevildt og vildsvin, da disse har en tendens til at "skubbe" til fodersystemer for at få mere foder ud af foderbeholderen.

FeedCon enheden placeres i et særskilt låsbart "rum" sammen med batteriet. Foderlåget er tilmed låsbart og på selve tønden er der et håndtag så du enkelt og let kan komme op og ned når du skal fylde foderbeholderen. Ben konstruktionen er integreret i selve foderbeholderen.

I det komplette fodersystem er der gjort klar til installering af alle Feedcon's tilbehørsprodukter og funktioner, idet der findes specielle udgange til blandt andet antenne, solcelle og aktivitets-sensoren.

I tvivl om hvilket fodersystem der passer til dig? Klik her, for at læse om fodersystemer.

Når du køber et komplet fodersystem indgår der som standard:

  • Foderbeholder på 280, 500 eller 1000 liter
  • Meget kraftig og effektiv foderspreder
  • FeedCon (styrebox) inklusiv 3 mdr. abonnement
  • Niveaugiver
  • Ben konstruktion som er integreret i selve foderbeholderen
  • Monteringstilbehør
  • Monteringsinstruktion

Derudover kan du gøre en række tilkøb til fodersystemet. Du kan blandt andet overveje at tilkøbe en aktivitetssensor, solceller og belysning. Dette er alt sammen ekstraudstyr, som kan tilkøbes. Vælger du at tilkøbe aktivitetssensoren kan du registrere når vildtet befinder sig på pladsen og ligeledes, hvornår vildtet ikke befinder sig på pladsen. Med denne viden kan du regulere fodersprederen og sætte den til at sprede mindre i de perioder, hvor vildtet ikke befinder sig på foderpladsen.

Hvem kan få gavn af Nordic Gamekeepers automater?

Som nævnt er foderautomaterne udviklet med afsæt i mange års erfaring gjort af jægere. Derfor er der taget højde for, at de skal kunne anvendes i flere forskellige jagtkontekster:

  • Vildsvinejagt
  • Hjortejagt
  • Fuglejagt

Først og fremmest er fodersystemerne ideelle for de jægere, som har mange foderautomater, på mange forskellige beliggenheder, idet de ikke skal fylde foderbeholderne op hele tiden.

Vi oplever dog også, at de er yderst ideelle for danske jægere med vildsvinejagter i Sverige, eftersom de både er driftssikre og minimerer behovet for fysisk af være tilstede. 

Pris kontra effekt

FeedCon 500 liter komplet fodersystem koster lidt over 10.000 kr., hvortil alle førnævnte standarder medfølger. Både vores egen og vores kunders erfaring viser, at hvis man blot kan spare to foderture om året og måske formår at skyde et eller to vildsvin mere, fordi der altid er foder på pladsen, tjener denne investering sig hurtigt ind.

Derfor vil vi hos Jagt-Jakt vurdere at effekten er højere end prisen, når der er tale om foderautomaterne fra Nordic Gamekeepers. Har du spørgsmål, så kontakt os her.