Ordet siger meget præcist, hvad funktionen er; at kunne se i mørke. Med andre ord er det en natkikkert, der er lysforstærkende, og som hjælper dig med at se i mørke omgivelser.

I mørke er vildtet lysvågent. Med den rigtige night vision kikkert kan du iagttage vildtet om natten og få værdifuld viden om vildtets tilstand og færden.

Din natkikkert er designet for, at du kan se i mørke. En natkikkert er ikke en lysfølsom kikkert, som mange fejlagtig tror. Den er derimod udstyret med elektronik, som aktivt omformer og forstærker elektroner mange tunsind gange, således det bliver muligt at se i mørke.

Hos Jagt-Jagt forhandler vi et bredt udvalg af de bedste brands inden for nightvision

Ønsker du at købe nightvision i høj kvalitet og til rimelige penge, så er du kommet det rette sted. Hos Jagt-Jakt har vi et stort udvalg, i forskellige varianter og prisklasser. Derfor kan du finde præcis den kikkert, som passer til dine behov, ture og områder.

 

Vi forhandler følgende brands inden for nightvision:

  • Armasight nightvison
  • Flir nightvision
  • ATN nightvision
  • Pulsar nightvision
  • Dali

Night vision er blevet mere almindeligt, idet prisen på en night vision kikkert er overkommelig sammenligt med for 10 år siden. Dette har fået mange til at indse de muligheder, der er forbundet med nightvisions.

Prisen afhænger naturligvis af dine behov for natkikkertens funktionelle egenskaber. Når du skal købe nightvisions, så gør op med dig selv, hvad formål du skal bruge den til.

Ønsker du at anvende den til lidt ”sjov”, så er det måske ikke nødvendigt at investere en hel formue. Hvis du derimod skal bruge den til professionel jagt, så kan det være en god idé at købe en nightvision af høj kvalitet. Vi giver gerne råd og vejledning i forhold til dine behov og pengepung. 

Kræver det tilladelse, at bruge nightvision

I Danmark må man ikke bruge nightvision til jagt uden tilladelse. Men rigtig mange danske jægere har erhvervet sig night vision de sidste par år, da man kan ansøge om en bæretilladelse.

For at få bæretilladelse til at eje og besidde en nightvision i Danmark, skal man have en tilladelse fra politiet.

Vil du have nærmere informationer om, hvordan du opnår denne tilladelse, er du velkommen til at henvende dig hos Jagt-jakt. Vi vil meget gerne være behjælpelige med ansøgningen om bæretilladelsen.

 

Vær opmærksom på

Når du skal købe nightvision, så er det vigtigt at du sætter dig grundig ind i de enkelte produkter, da der er stor forskel på kvaliteten. For at sige det lige ud, så findes der mange nightvisions på markedet af ringe kvalitet, hvortil mange producenter, helt ukritisk roser deres produkter og danner et ukorrekt indtryk af, hvad de i bund og grund kan.

Skal du bruge professionelle nightvisions, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os, hvor vi kan forklare og rådgive dig. På den måde undgår du fejlkøb.

Vi er specialister i night vision, og vil med glæde besvare dine spørgsmål og vejlede med hensyn til valg af rette udstyr. Har du spørgsmål til nightvision, så er du meget velkommen til at kontakte os her.