Spot dyret i mørket, før det spotter dig

En night vision riffelkikkert er uundværlig for enhver jæger, når mørket falder på, hvis jagten foregår om natten eller begynder allerede inden solen står op. Med en natkikkert har du god mulighed for at spotte dyret – selv i bælgravende mørke.

Du kan gøre jagten meget nemmere ved at investere i en natkikkert til din riffel, men også langt mere sikker. Er du på vildsvinejagt, kan det være afgørende at vide præcis, hvor vildsvinet befinder sig, da de store dyr kan være enormt aggressive – særligt hvis det er søer, der har sine unger omkring sig. Desuden er en god night vision riffelkikkert et godt valg, hvis du er på vildsvinejagt i Sverige. Her er det nemlig ikke tilladt at have monteret lys på riflen under selve jagten. Nightvision til riffel kan derfor være afgørende, hvis du vil have succes i det svenske.

Læs mere om vildsvinejagt.

Vores udvalg af natkikkerter

Hos Jagt-Jakt er der forskellige muligheder for nightvision til riffel. Du kan enten vælge at købe en natkikkert, som du kan sætte på riflen, en kombineret dag-og-nat-riffelkikkert eller en clip on, hvis du allerede i forvejen har en kikkert på riflen. Måske vil du have en kikkert, der samtidig kan optage, hvad du ser? Sådan noget udstyr har vi også i vores shop.

I vores webshop har vi et stort udvalg af natkikkerter i forskellige prislejer og mange forskellige mærker at vælge imellem, bl.a.:

  • Armasight
  • Flir
  • Pulsar
  • ATN
  • Yukon

Se hele udvalget her. 

Sådan fungerer nightvision til riffel

Night vision kan fungere på to forskellige måder:

  • Termisk: Den termiske teknologi opfanger den øvre del af det infrarøde lysspektrum, som bliver udgivet ved varme fra dyr, træer og bygninger.
  • Billedforstærkende: Den billedforstærkende teknologi virker ved, at den opfanger den nedre del af det infrarøde lysspektrum, små dele af lys, som er usynligt for det menneskelige øje. Lyset forstærkes så meget, at vi let kan se billedet.

Hvis du er interesseret i det teknisk bag night vision-teknologi, kan du læse mere her.

Prøv en night vision riffelkikkert i vores showroom i Greve

Hvis du er usikker på, hvilket produkt du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os eller skrive til os via vores kontaktformular som du finder her.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores showroom og kigge nærmere på de produkter, som vi tilbyder.

Det er desuden vigtigt at vide, at det i Danmark kræver en særlig tilladelse. Du ansøger om tilladelsen ved politiet.