Der er nye muligheder i sigte med en night vision kikkert

Night Vision kikkert giver dig mulighed for at se, når mørket falder på. Der findes mange typer Night Vision kikkerter på markedet, men vi har samlet de bedste brands og teknologier til vildsvin-jagt her på siden.

Hos Jagt-Jakt.dk har vi et stort udvalg af night vision kikkerter i alle prisklasser 

Vi har nøje udvalgt de mærker vi fører og kan derfor garantere at din oplevelse bliver helt i top. Vi har både Night Vision kikkerter du kan sætte direkte på din riffel eller clip-ons’ hvis du allerede har en riffel med kikkert. Vi fører et stort udvalg af night vision kikkerter, i alle prisklasser, så du kan helt sikkert finde en der passer til din riffel. Følgende er nogle af de mærker vi kan tilbyde i shoppen:

  • Armasight er specialiseret i night vision teknologier og bidrager på verdensplan med teknologier til den militære elite, politi og andre enheder.
  • Med ANT termiske løsninger får du en smart og kompakt sigtekikkert, med automatisk optagefunktion. ANT ændrede i 2016 set up’et for deres termiske Night Vision kikkert, så du får en HD oplevelse, hver gang.
  • FLIR har imponeret os med deres lille kompakte Scout model. Med Flir Scout kan du spotte et vildsvin på ud til 200 meters afstand på åbent område. Den har også en smart optagefunktion, til enten video eller billeder.

 

Hvis du allerede ejer et våben kan du søge om tilladelse til night vision kikkert helt omkostningsfrit.

En Night Vision Kikkert forstærker lys-elektroner flere tusinde gange

Ved vildsvin jagt bliver night vision brugt til at se vildsvinet på foderstien om natten. Overordnet set kan night vision virke på to forskellige måder:

  • Billedeforstærkning virker ved at samle de små dele af lys, inklusiv den nedre del af det infrarøde lysspektrum, som er tilstede men usynligt for øjet, og forstærke det til vi let kan se billedet.
  • Den termiske teknologi fanger den øvre del af det infrarøde lysspektrum, som bliver udgivet ved varme fra vildsvinet. Den termiske kikkert fanger også varme fra træer eller bygninger og du vil derfor få et godt billede.

 

Begge typer flytter fordelene over på din side. Hvis du er tvivl om hvad du skal vælge, står vi altid klar med råd og vejledning.

 

Kom og prøv night vision i vores showroom i Greve

Vi har som de eneste i Danmark specialiseret os vildsvin jagt og vi har alt hvad du skal bruge til at din jagt bliver succesfuld – og har vi det ikke, så kan vi skaffe varen på meget kort tid.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Greve og se alle vores produkter. Vi har alt fra lokkemidler, varmesæder, trofæ-behandling og har vi det ikke – så kan vi finde det.

Du kan også læse lidt mere om vores udvalg af natkikkerter her 

 

Hvis du har spørgsmål til os, eller vores produkter kan kontakte os her.