Skal du på jagt i mørket?

Natkikkerter kan hjælpe dig med at se vildtet i mørket, så du ikke behøver at lade dig begrænse og nøjes med at jage i de lyse timer. Med en natkikkert der ser ved hjælp af infrarød lys, får du nemlig frihed til selv at vælge, hvornår du ønsker at gå på jagt. Du får mulighed for at opleve autentiske og unikke jagtoplevelser i mørket, hvor du kan være forberedt på at møde vildtet på de tidspunkter, hvor det oftest kommer frem på.

Sådan virker en night vision kikkert

Teknologien inde i natkikkerten forstærker og omformer elektroner og virker lysforstærkende. Alt efter hvilken type og mærke af nat kikkert du vælger, kan de enten indeholde termisk eller billedforstærkende teknologi. Her er en kort forklaring på forskellen mellem teknologierne:

  • Kikkerter med termisk teknologi opfanger det øverste af det infrarøde lysspektrum, som frigøres ved varme. F.eks. varme som dyr, træer eller bygninger udskiller, så du gennem kikkerten kan se dem.
  • Kikkerter med billedforstærkende teknologi, såsom en infrarød kikkert, opfanger den nedre del af det infrarøde lysspektrum. Infrarødt lysspektrum er dele af lys, som forstærkes via kikkertens teknologi og gør, at du kan se i mørket. 

Hvis du ønsker yderligere information om teknologien inde i natkikkerne, kan du læse mere her.

 

Mange forskellige natkikkerter

Hos Jagt-Jakt forhandler vi mange forskellige mærker inden for nat kikkerter. Du har altså mulighed for at vælge en type, som passer til netop dine behov og ønsker. Vi anbefaler, at du overvejer, hvilke funktioner du prioriterer højest. De forskellige typer og mærker kan blandt andet differentiere sig i præcision, batteri, funktionalitet mm.

Du kan også læse mere om de specifikke mærker, som vi sælger her:

Leder du efter en samlet oversigt over natkikkerterne, finder du den her.

 

Kender du til vores afdragsmulighed?

Hvis du er interesseret i at køb natkikkert, har du mulighed for at dele betalingen op i flere rater. Vi har nemlig en aftale med Ikano Bank, så du rentefrit kan optage et lån.

Du kan læse mere om en finansieringsaftale her.

 

Husk tilladelse

Ligesom med jagtrifler, skal du have en tilladelse til at eje og benytte dig af natkikkerter. Bæretilladelsen ansøger du om hos politiet. Hos Jagt-Jakt hjælper vi dig gerne med din ansøgning, så du kan komme hurtigt på jagt og nyde din nye natkikkert.

 

Bliv vejledt i at finde natkikkerter, der passer til dine behov

Hvis du er i tvivl om, hvilken natkikkert der passer bedst til dine behov, er vi hos Jagt-Jakt klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Du har desuden også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik i Greve.  

Du kan finde vores kontaktoplysninger eller kontakte os gennem vores kontaktformular her.