Hold varmen med Mike Hammer jagttøj

Jagten kan hurtigt blive en lang og kold affære, og særligt om vinteren kræver det noget varmt jagttøj, når man er ude i naturen i mange timer. Måske skal du vade igennem mudder og højt vådt græs, opholde dig på åbne vidder, hvor en kold vind hurtigt kan afkøle dig, eller måske skal du sidde stille i et jagttårn flere timer og vente på dit bytte.

Hos Jagt-Jakt har vi et stort udvalg af jagttøj og tilbehør til jagten. Vi forhandler forskellige mærker, bl.a. har vi et stort udvalg indenfor Mike Hammer jagttøj – selvfølgelig i de rigtige grønne og brune nuancer, der sikrer dig god camouflage.

Mike Hammer jagt – udviklet i samarbejde med jægere, der ved, hvad der er vigtigt ude på jagten.

Prøv en Mike Hammer varmevest

Et af vores mest smarte beklædningsstykker er Mike Hammer varmevest med batteri. Denne vest er vatteret med en høj hals, så man kan lukke for vinden. Desuden er den udstyret med batteridrevet opvarmning i fire zoner rundt på vesten, som man kan styre ved en knap placeret ved lommen. Der er 3 varmeindstillinger, og afhængig af indstillingen har batteriet en levetid på omkring 5 timer. Selvom vesten er vatteret og udstyret med elektronik, er den også praktisk og let, og den fylder ikke meget i rygsækken, hvis man folder den sammen.

Gode råd til jagtbeklædningen

Hvis man er ny som jæger, kommer man let til at undervurdere, hvor koldt det kan blive ude i naturen, når man går rundt i mange timer i regn eller blæst. Værst er det, når man skal sidde stille i mange timer i et jagttårn.

Derfor er det vigtigt at huske at klæde sig på rigtigt:

  • Vandafvisende thermostøvler
  • Thermosokker, der kan transportere sveden ud på ydersiden og dermed holde fødderne varme
  • Varmevest, evt. en Mike Hammer varmevest
  • Thermoundertøj – shoppen har også undertøj med indbygget varme
  • Jakke og bukser af vind- og regntæt stof
  • Evt. en heldragt

Udover beklædning har Jagt-Jakt også masser af andet udstyr i webshoppen. Hvad med en ny rygsæk, en skovmandsskjorte eller en luffe med el-varme? Vi har også thermoindersåle til støvlerne, seler og bælter. 

Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du skal bruge, er du velkommen til at besøge os i vores butik, eller kontakt os her, hvis du har spørgsmål.