Pulje til bekæmpelse af mårhunde bliver fordoblet

Mårhunde i Danmark er blevet et så stort problem, at Miljø- og Fødevareministeren tidligere har lanceret en pulje på 200.000 kroner, som mårhundejægere havde mulighed for at søge tilskud fra. Tilskuddet skulle anvendes til køb af vildtkamera og fælder. Inden for 24 timer var midlerne i puljen brugt, og derfor afsættes der nu yderligere 200.000 kroner. Pengene vil blive givet til 47 grupper af jægere, som ikke blev tildelt et tilskud i første omgang. Hos Jagt-Jakt forhandler vi jagtudstyr af højeste kvalitet til gode priser, ligesom vi også kan rådgive dig i, hvordan du anvender tilskuddet fra puljen.

 

Hos Jagt-Jakt har vi vildtkameraer til dig, der jager mårhunde i Danmark

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal købe et vildtkamera. Blandt andet hvor meget hukommelse, du har brug for, hvor høj en opløsning der passer til dine behov, samt hvorvidt du ønsker at styre kameraet fra din smartphone eller computer. Derudover er det naturligvis altid vigtigt, at kameraet er pålideligt og i høj kvalitet, så du får optimale billeder og film uafhængigt af vejr, vind og temperatur. Derfor står vi hos Jagt-Jakt klar til at vejlede dig, så du får det helt rigtige vildtkamera med hjem.

Du kan se vores store udvalg af vildtkameraer her. http://jagt-jakt.dk/produkter/vildtkamera/vildtkamera-tryk-her-for-at-se-komplet-oversigt

 

Om mårhunden 

Vidste du, at mårhunden ikke stammer fra Danmark, men derimod kommer helt fra Østasien? Den blev importeret til Sovjetunionen mellem 1928-1958 med henblik på pelsproduktion. Efterfølgende har den undsluppet fangenskab og bevæget sig mod Tyskland og senere Danmark.
Vi har samlet lidt mere information om mårhunden i nedenstående:

  • Mårhunden blev første gang registreret i Danmarks natur i 1980 ved Vejle. Fra 1995-2003 blev der registreret 25 mårhunde, og siden da er antallet steget kraftigt.
  • Mårhunden er et altædende dyr, som æder alt fra ådsler, krebs og insekter til små pattedyr og fugle
  • Da mårhunden ikke er en naturlig del af det danske økosystem, er særligt fugle og pattedyr truet af den, og den er derfor en invasiv dyreart i den danske natur.
  • En mårhund minder størrelsesmæssigt om en ræv og kan veje op til 10 kg.

 

Skal vi hjælpe dig med at finde et vildtkamera til din mårhundejagt? 

Vi har stor erfaring med at vejlede vores kunder i forhold til al slags jagtudstyr. Herunder naturligvis også vejledning i forhold til vildtkameraer, der kan anvendes til at jage mårhunde i Danmark med. Uanset om du er mårhund jæger, eller foretrækker at jage andre former for dyr, så står vi klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 52 23 01 11 eller via vores kontaktformular her.