Mårhund fælde

Fang mårhunde med det rigtige udstyr og fælder

Antallet af mårhunde i den danske natur er steget markant, og derfor er jagten på mårhunde gået ind. Det er derfor også blevet lovligt at anvende natsigte i jagten på mårhund og flere og flere opsætter mårhund fælder for at fange den invasive dyreart.

 

Opsæt de rigtige fælder

Mårhunde kan være svære at fange i fælder og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige placering og skjule fælderne godt. Chancerne for at fange mårhunde er størst fra maj til september, hvor det også oftest er hvalpene, som går i fælderne. Hvis fælderne bliver opsat og skjult godt, kan mårhunde dog sagtens fanges på andre tider af året.

Her er nogle gode råd til opsætning af mårhundefælder:

  • Opstil fælderne, så de falder ind i de naturlige omgivelser
  • Skjul fælden grundigt ved at bruge grene og lignende fra omgivelserne
  • Placer først foderet foran fælden og ryk det herefter ind i fælden
  • Dine kontaktoplysninger skal være på fælden
  • Fælden skal tilses mindst to gange i døgnet – morgen og aften

Når du opsætter din mårhund fælde, er det vigtigt at være kreativ, da mårhunde er snu og følsomme overfor ændringer. Det kræver derfor også ofte tålmodighed at fange mårhunde. Har du brug for råd til opsætning af fælder eller mårhundejagt generelt, er du velkommen til at kontakte os.

 

Opsæt foderplads med foderautomat

Hvis du ønsker at variere din jagt på mårhunde, kan du også opsætte en foderplads med en foderautomat, som automatisk spreder foderet ud, når du ønsker det. Ved både at opsætte foderautomat og vildtkamera kan du få indblik i, hvornår mårhundene besøger foderpladsen, så du kan sidde parat.

Læs mere om foderautomat mårhund her.

 

Natsigte til mårhundejagt er blevet lovligt

På grund af det stigende antal mårhunde i Danmark er det blevet lovligt at bruge natsigte, hvis du søger dispensation.

Du kan læse mere om nagsigte mårhund her.

Du kan læse mere om mårhunde i Danmark her.

 

Stort udvalg af jagtudstyr

I vores webshop og fysiske butik finder du et stort udvalg af jagtudstyr. Vi forhandler alt lige fra vildtkamera og natsige til jagttøj og udstyr til foderpladsen. Alle vores produkter er i den højeste kvalitet og samtidig til gode priser, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste.

Besøg vores webshop og se udvalget af produkter her.

Find butikken her.

Har du spørgsmål angående mårhund fælde?

Hos Jagt Jakt står vi klar til at besvare ethvert spørgsmål omkring fælder til mårhund, natsigte eller hvilket som helst andet jagtspørgsmål.

Find vores kontaktoplysninger her.

 

Mårhund fælde