Jagttøj København

Få det optimale jagttøj hos Jagt-Jakt

Som jæger er det vigtigt at være klædt ordentligt på til jagt uanset årstid. Jagttøjet skal være af god kvalitet, og kunne holde til skiftende vejr. Derudover er det vigtigt, at dit jagttøj netop falder i din smag, uanset om du er til camouflage eller almindelig grøn. Jagt-Jakt tilbyder et stort udvalg af beklædning med forskellig camouflage og farver, der sikrer dig god bevægelse og samtidig sørger for, at du holder dig varm og tør i forskellige vejr- og naturforhold.  

Du finder et stort udvalg af jagttøj, der dækker ethvert behov i vores butik og på workshop. Kendetegnet for den jagtbeklædning vi sælger er, at kvaliteten er helt i top og at tøjet er slidstærkt og gennemtestet af jægere.

Find det rigtige tøj til jagt

Den rigtige påklædning er en vigtig del af det at være jæger, hvis f.eks. en jagt skal blive en succes. En jagt kan ofte strække sig over mange timer, og det er derfor vigtigt, at du er klædt rigtigt på, så du kan modstå alle former for vejrforhold, uanset årstid.

Hos Jagt-Jakt forhandler vi et bredt udvalg af jagttøj til både mænd, kvinder og børn. Vi tilbyder bl.a.:

Uanset om du skal bruge en tynd windbreaker, varm heldragt, jagthue, jagt kasket, jagt strømper eller noget helt andet har vi noget til dig fra førende mærker inden for jagttøj. Vi forhandler bl.a. mærkerne Allen, AttraTec, Mossy Oak, Fritzmann og Mike Hammer. Jagt-Jakt har et stort og alsidigt udvalg af jagttøj til fornuftige priser, hvilket betyder, at du kan tage på en god jagt året rundt med sæsontilpasset tøj og udstyr.

Du kan finde vores brede udvalg af beklædning til jagt her.

Jagttøj København

Varmebeklædning

Hos Jagt-Jakt forhandler vi en række forskellige beklædningsgenstande med varmelegemer, så du med et enkelt tryk, kan varme din krop. Vi har blandt andet følgende jagttøj med varmelegemer:

  • Undertøj, både over-og underdele
  • Veste
  • Skosåler
  • Handsker/ luffer
  • Siddeunderlag

Alle varmelegemer har genopladelige batterier, som kan holde dig varm op til 3-5 timer afhængig af, hvor meget du skruer op.

Du kan se vores store udvalg af varmebeklædning her.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige beklædning

Hos Jagt-Jakt brænder vi selv for at tage geværet over skulderen og tage ud for at jage. Denne lidenskab og mange års erfaring giver vi gerne videre til vores mange kunder, der deler vores passion for jagt. Vi gør derfor vores bedste, for at give dig den fuldendte jagtoplevelse, så din næste jagt ikke bliver spoleret af forkert påklædning. Jagt-Jakt tilbyder altid professionel rådgivning, hurtig levering, og konkurrencedygtige priser for dig, der er på udkig efter jagttøj København. Du kan altid komme forbi vores butik eller workshop, for at se det alsidige udvalg af jagttøj, vi tilbyder. Uanset om du vil vide mere om camouflagetøj, undertøj med varmelegemer eller lignende, kan vores erfarne medarbejdere hjælpe dig.

Du kan finde adressen på vores butik her. 

Kontakt os for yderligere information om jagttøj København 

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge af jagttøj, så kan du kontakte os for råd og vejledning. Du kan også komme forbi vores butik og se vores store udvalg af jagttøj, hvis du er på udkig efter jagttøj København eller omegn.

Du kan også kontakte os her på siden, hvis du har spørgsmål eller har brug for anden information.

Du finder vores adresse og kontaktinformationer her.