449,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e)
Model/varenr.: 19020590406

Taiga varm luffe med pegefinger hul

Beskrivelse

PRODUKT INFORMATION
SEELAND TAIGA LUFFE

 

Taiga-luffen er vores allervarmeste luffer.
Taiga betyder ”nåleskov” og dækker store områder af Sibirien. Det er netop fra de koldeste egne af Sibirien, vi fik vores inspiration til at udvikle disse ultravarme luffer, der kan klare selv de koldeste, isnende dage på især anstandsjagten, hvor du skal sidde stille i op til flere timer, mens du venter på den optimale skudchance, eller når du skal køre rundt på snescooteren.

Taiga-lufferne er egentlig både luffer og handsker i én. Lufferne har nemlig en ”fold-tilbage”-funktion, hvor man kan bøje luffen tilbage og sætte den fast til velcroen, så handskerne indenunder kan komme frem. Man kan endda skære hul i pegefingeren på handsken, så man kan få godt greb om aftrækkeren på riflen/geværet. Det sikrer optimal brugsfunktion uden at gå på kompromis med varmen.

Lufferne byder på den banebrydende ThinsulateTM-teknologi, som er en isolerende membran, der består af fine mikrofibre, der arbejder sammen for at holde på varme luftmolekyler.
Når hænderne bliver varme, holder Thinsulate effektivt på den, samtidig med at enhver fugtighed kan fordampe gennem dens ydre membran.

Lufferne er vandtætte og har i øvrigt også 250 grams vattering, som er den tykkeste vattering, man kan få.
Derudover er der mikrofleece indvendigt i lufferne, som sørger for at holde varmen inde. Lufferne er i øvrigt justerbare ved håndleddene og har slidstærke paneler på de områder af lufferne, som slides mest.

De er er udført på en måde, så man blot kan bruge den ene luffe til at justere den anden luffe, sådan at du ikke behøver at tage begge luffer af. Sammen med Taiga-jakken og -overtræksbukserne har du et ekstremt isolerende jagtsæt, som du kan bruge til både riffel- og hagljagter, selv når temperaturen når langt under frysepunktet.

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på