Jagttaske

Køb din jagttaske hos Jagt-Jakt

Når du er på jagt, skal en jagt taske kunne klare lidt af hvert og holde tæt i al slags vejr. Det kræver både omtanke i designet, udførelsen og materialevalget. Hos Jagt-Jakt fører vi et udvalg af jagttasker, som vi efter test og afprøvning har særlig gode erfaringer med. Du kan finde den helt rigtige jagttaske hos os, som passer til netop din jagtsituation.

Jagttasker til ethvert behov                

Den rigtige påklædning og tilbehør er en vigtig del af udstyret, hvis en jagt skal blive en succes. Tag et kig på vores udvalg af jagttasker og lad dig blive inspireret til at købe din nye jagttaske hos os.  Vi forhandler bl.a. følgende jagttasker:

  • Rygsæk: En lydløs rygsæk i loden uld kan være en ideel løsning, hvis du ikke vil give lyd fra dig, mens du sidder stille og venter på vildtet. Vi har også en slidstærk rygsæk, som er en jagttaske med god og praktisk indretning, så det er nemmere at holde styr på dine ting.

  • Skuldertaske: Hvis du ikke kan lide at bære på meget, kan en enkelt skulderbåren jagttaske i camouflage være en god løsning. Vi har også en universal skuldertaske med kraftigt og slidstærkt materiale, som du kan bruge, hvis du har meget udstyr med på jagt.

  • Hoftetaske: Hvis du har brug for hurtig adgang til dine ejendele under en jagt, kan vi anbefale en hoftetaske i åndbart og vandafvisende materiale med flere rum, samt dobbelte lynlåse og justerbar rem.

  • Våbenvedligeholdelsestaske: Hvis du har brug for at opbevare dine ammunition, udstyr eller lignende, bør du vælge en taske med forstærket sider til våben.

Du kan finde mange flere jagttasker i vores webshop her. 

Jagttaske

Stort udvalg af jagttasker, tøj & udstyr

En af vores højeste prioriteringer hos Jagt-Jakt er den gode kvalitet og vores konkurrencedygtige priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og det gælder også inden for jagttasker. Uanset om du skal bruge en jagttaske eller rygsæk til en jagttur i skoven, en lang vandretur eller blot til hverdagsbrug, så er det vigtigt, at den er slidstærk, robust og holdbar – især når det er til outdoor bagage, hvor tasken bliver udsat for lidt af hvert.

Vores mærker er kvalitetstestet, så vi er sikre på, at produkterne lever op til et til tider barsk miljø. For at være forberedt bedst muligt, kan du også tage et kig på vores jagttøj og udstyr, så du er jagtklar fra top til tå. Når du bestiller en jagttaske eller andet fra vores webshop for over 500 kr., får du levering med i købet.

Du kan finde vores udvalg af jagtprodukter her

Kontakt os for yderligere information om køb af jagttasker

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge af jagttaske, så kan du kontakte os for råd og vejledning. Du kan også kontakte os her på siden, hvis du har spørgsmål eller har brug for anden information.

Du finder vores kontaktinformationer her.