Funktionelle kikkerter til jagtoptimering

Som jagt-entusiast, er det naturligvis vigtigt at have udstyret i orden. Derfor kan det være en god investering at vælge en af vores kvalitetskikkerter, så dyret ikke når at se dig, og det er dig der har alle fordelene - også om natten. Vores jagt kikkerter bruger moderne teknologi og vi tilbyder, som nogle af de få i Danmark, specialdesignede kikkerter efter dine behov.

Vi har jagt kikkerter til ethvert behov

Vi er selv jagt-entusiaster og vi ved, at forskellige former for jagt kræver forskellige former for udstyr. Derfor tilbyder vi hos Jagt-Jakt blandt andet følgende former for kikkerter:

  • Night vision kikkerter
  • Custom made night vision kikkerter
  • Riffelkikkerter
  • Præcisionskikkerter
  • Termiske kikkerter

Se vores store udvalg af jagtkikkerter, som inkluderer kvalitetsmærker som Armasight/FLIR, ATN, Dali, Optisan, Pulsar, Jaeger, Hawke og naturligvis også vores eget Jagt-Jakt mærke. Hos Jagt-Jakt VIL vi være Danmarks billigste inden for natkikkerter og vi har derfor også prisgaranti på alle vores natkikkerter. Så hvis du finder en natkikkert billigere i Danmark, matcher vi prisen og giver dig ovenikøbet en hardbox-kuffert med. Tag et kig på vores store udvalg og find din nye jagt kikkert her 

Del betalingen for din jagtkikkert op 

Hvis du synes, at det kan virke lidt uoverskueligt at betale for din jagtkikkert på én gang, har du hos Jagt-Jakt mulighed for at dele din betaling op i rater. Vi samarbejder med Ikano Bank, så du har mulighed for at optage et rentefrit lån. Læs mere omkring muligheden for finansieringen af din jagtkikkert her

Husk tilladelse til natkikkerter

Hvis du ønsker at købe en natkikkert til jagt, skal du huske at ansøge om bæretilladelse, hvis natkikkerten har sigtemiddel. Tilladelsen kan erhverves ved politiet, og hos Jagt-Jakt hjælper vi dig gerne med at få ansøgt om bæretilladelse. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at ansøge om våbenindførsel i Sverige. Du kan læse mere omkring bæretilladelse til natkikkerter ved at klikke her. 

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige jagtkikkert?

Hos Jagt-Jakt har vi stor erfaring med at vejlede vores kunder i forhold til al jagtudstyr, herunder også jagt kikkerter, og vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Hvis du vil høre mere omkring vores jagt kikkerter, eller noget af vores andet spændende jagtudstyr, kan du kontakte os på tlf. 52 23 01 11 eller via vores kontaktformular her.  Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik. Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 9.00-16.00.

Jagt kikkerter