Hos Jagt-Jakt.dk har vi et stort udvalg af fodertønder til udspredning af forskellige typer foder

Hvis du vil opnå gode resultater med din jagt, er et fodersystem fra Jagt-Jakt.dk oplagt til at lokke dyrene frem. Vi forhandler fodertønder og automater til råvildt og til mindre dyr som f.eks. fasaner. På vores hjemmeside finder du flere forskellige tønder og automater til at gøre din jagt mere succesfuld. Vores foderudstyr kommer i flere forskellige udgaver og med forskelligt formål til både fritids- og fuldtidsjægere.

 

Flere typer af fodertønder og fodermetoder

Når du som jæger investerer i et fodersystem, skal du overveje hvilken type system, der passer bedst til dine behov. Hvis du er sæsonjæger, kan det være fornuftigt at benytte enten en fodertønde eller en foderspiral afhængig af, hvilket dyr du ønsker at tiltrække. Dette skyldes, at disse metoder udføres manuelt til forskel fra et automatisk fodersystem og derfor er attraktive for fritidsjægere, som ikke ønsker at investere en formue i udstyr.

De fleste af vores fodersystemer har funktioner som fodertimer, batteri og kamera og kan rumme fra 120 til 1000 liter og gør du ikke skal påfylde foder i helt op til 10 måneder eller mere afhængig af mængden af foder der spredes ud. Dette gør opfyldning af din foderautomat unødvendig i op til 10 måneder. Fodersystemernes mange funktioner er med til at gøre din jagt mere succesfuld, da du kan overvåge, hvilke dyr der kommer forbi, samt opnå viden om, hvilket tidspunkt på dagen de primært dukker op.

 

Hos Jagt-Jakt.dk finder du et bredt sortiment af jagttilbehør

Hos Jagt-Jakt har vi mange forskellige remedier til en succesfuld jagt. Vores store sortiment forøges løbende, så du altid kan finde, hvad du søger.

Vi forhandler blandt andet:

  • Fodertønde med låg
  • Foderspiral
  • Foderspand med låg
  • Foderautomat råvildt
  • Foderautomat rådyr
  • Fodertønder vildt

 

I vores webshop kan du finde mange forskellige produkter som f.eks. en fodertønder til vildt eller en foderautomat til råvildt. Vores fodertønder findes i flere forskellige størrelser og med og uden ben.

Se vores store sortiment her.

 

Kontakt Jagt-Jakt.dk i dag for mere information om valg af fodertønde

Hvis du er i tvivl om dine behov, står vores medarbejdere altid klar til at rådgive dig, så du får netop det produkt, du søger. Du kan også besøge vores butik og se vores store udvalg, inden du beslutter dig.

Hvis du har spørgsmål til vores fodertønde eller nogle af vores mange andre produkter, er du velkommen til at kontakte os her.