Model/varenr.: JJHU-22L

foderspreder med indbygget solpanel

Udsolgt - Forventes på lager igen i marts/april

TOPSÆLGEREN!!
Lad dig ikke narre af billige efterligninger som andre forsøger at sælge som originalen !! Foderautomat til den der HAR prøvet 6v foderautomatik. Med denne kraftige 12v (39W) motor sikre du at der fodres også selvom der skulle være små urenheder i fx. majsen.

598,00 DKK
inkl. levering til GLS shop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke jagtstiger, anhængerkurve, majs og sliksten)

2-3 dages 

levering

Prisgaranti*

*danske hjemmesider

Fri fragt*

*ved køb over 599,-

Ekspert viden

på vores varer

Dansk personale

og danske manualer

Vores absolutte topmodel indenfor foderautomatik...

Efter at have haft vores foderspreder med solpanel i sortimentet ganske længe, har vi valgt at tage denne kvalitets foderspreder ind. Dette er sprederen til dig der vil have det bedste til din jagt!

Foderspreder 12 volt med en kraftig motor på 39 watts, dette er meget vigtig hvis der er urenheder i foderet som fx. majs. Med en almindelig 6v motor risikerer du at motoren "klikker" og dermed ikke fodrer. 39 watts, dette er meget vigtig hvis der er urenheder i foderet som fx. majs. Lakeret og galvaniseret stål, så du er sikker på den ikke ruster væk, dette er en væsentlig forskel fra de mange kopier på markedet.

Meget let at programmere.
Sprederen er monteret med "vinger" som først slår op når sprederen roterer. Dette gør at fugle mm. ikke kan komme ind til foderet og at kraftig sidevind ikke blæser foderet ud. Den har en hastigheds regulerende software som gør, at motoren spreder med forskellig hastighed. I starten spreder den for fuld styrke for så at dale i styrke. Dette sikre dig, at du spreder dit foder jævnt i det område du ønsker at fodre i

Med et genopladelig 12 volt batteri skal du ikke tænke på at huske at købe batteri og skifte det, den passer helt sig selv. Den har styringsboks som gør at du kan programmere den til at fodre dagligt på bestemte tidspunkter..
Det medfølgende solpanel sikre at du altid har strøm på dit batteri.
Du kan også koble dit vildtkamera på batteriet og dermed skal du heller ikke tænke på at løbe tør for strøm her

Inklusiv i pakken
Foderspreder
Solpanel med 2 meter kabel (så du kan placerer solpanellet hvor du vil)
Timer og kabler
Justerbar tunnel til at "styre" foderet ned i sprederen
Rustfrie bolte til montering i tønde

 

Husk batteri!